COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Miksi Mika Kalliolta vietiin jo luvattu kisa?

6.12.2017 - 18:56:37


KTM:n testikuljettajana jatkavalle Mika Kalliolle luvattiin syksyllä kaudeksi 2018 kuusi MotoGP-luokan villin kortin kisaa. Jopa sääntöjäkin rukattiin tämän mahdollistamiseksi. GP-komissio vahvisti kuitenkin viimeisimmässä kokouksessaan, että Kalliolle ojennetaankin vain viisi villiä korttia.

GP-komission virallisessa tiedotteessa tosin todetaan, että se hyväksyi kaiken sen, mitä KTM oli ehdottanut. Arvovaltainen komissio ei siis Kalliolta tuota yhtä kisaa riistänyt.

Herää kysymys, miksi KTM ei sitten tarjonnutkaan tuota lupailemaansa kuuden kisan kattausta Kalliolle, jos se olisi ollut uusien sääntöjenkin puitteissa mahdollista? KTM ei ole ainakaan vielä ottanut virallisesti mitenkään kantaa GP-komission lopulliseen päätökseen.

KTM:n kanssa kauden päättäneen Valencian GP:n yhteydessä vuoden mittaisen jatkosopimuksen solminut Kallio on avautunut sosiaalisessa mediassa varsin maltillisesti villin kortin muuttuneeseen tilanteeseen.

- Iloinen saadessani ilmoittaa, että viisi villin kortin kisaa on hyväksytty kaudeksi 2018! Kilpailen Jerezissä, Kataloniassa, Saksassa, Itävallassa ja Aragonissa.

MotoGP-sarjassa ajetaan kaudella 2018 yksi GP aiempaa enemmän. Sarja kasvaa 19 MM-osakilpailun mittoihin Thaimaan mukaantulon myötä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristian Pullin kausi ohi

16.8.2018 15:26:34