VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tallipomolta kova kommentti Mika Kalliosta

11.2.2018 - 22:23:01


KTM:n MotoGP-luokan tiimin päällikkö Mike Leitner ei voinut olla tyytyväinen omiensa esitykseen talven ensimmäisissä yhteistesteissä Malesian Sepangissa. Uudessa pyörässä on vielä paljon parannettavaa ja juuri nyt monia kysymysmerkkejä sinkoilee siltä osin ilmassa.

Leitneria jäi kalvamaan Sepangista edelleen myös se, että kisakuski Pol Espargaro kaatui todella rajusti, eikä pystynyt viemään tällin jälkeen suunniteltua testiohjelmaa läpi.

Testikuljettajalle ja alkavalla kaudella 5-6 villin kortin kisaa ajavalle Mika Kalliolle tämä tiesi jälleen kerran lisää vastuuta, mutta Espargaro on juuri se mies, jolta Leitner myöntää odottavansa eniten.

- Tietenkin Polin täysipainoisempi testijakso Malesiassa olisi tuonut meille vähän lisää, koska hän on ehdottomasti nopein miehemme. Ei pidä ymmärtää väärin, sillä Mika osaa ajaa moottoripyörää erittäin kovaa, mutta Pol on yksinkertaisesti se mittatikkumme, Leitner muotoilee Speedweekille.

Talvitestikausi jatkuu ensi viikolla Thaimassa, jossa MotoGP-sarjalle vielä vierasta Buriramin rataa kierretään perjantaista sunnuntaihin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!