VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tämä urheilija on yksi maailman ylivoimaisimmista: 100 voittoa 200 GP:stä

25.6.2018 - 10:49:38


Kuka on maailman tämän hetken ylivoimaisin moottoripyöräurheilija? Vastaus tulee tässä: trialin armoitettu espanjalaistaituri Toni Bou, joka hallitsee herkän huimaa lajiaan täysin ylivertaisesti.

Boun plakkarista löytyy maailmanmestaruuksia katon kuin avotaivaankin alta hirveä määrä. Hän saavuttanut hallissa 12 ja ulkona 11 MM-kultaa.

Bou sai sunnuntaina uuden sulan kypäräänsä Portugalin MM-osakilpailussa, jossa hän tuuletti jo uransa 100. MM-osakilpailuvoittoa ulkoradoilla. Samalla Bou paineli voittojen määrässä toisen legendan, eli britti Dougie Lampkinin ohi.

Repsol Honda-tiimissä taituroiva Bou tuli mukaan MM-sarjaan vuonna 2004 ja tahti on ollut todellakin kova, sillä voittoprosentti 200 GP:stä on nyt siis jo tasan 50. Hallikisoissa se on ollut tosin vieläkin rajumpi: 78 kisasta 57 ykkössijaa.

- En yleensä tuijota numeroita, mutta olen tietenkin erittäin tyytyväinen saavutettuani 100. GP-voiton. Ja olen vielä iloisempi siitä, että voittoprosenttini on 50. Se on mahtava, Bou kuittaa käsittämättömät numerot.

Kuva: Repsol Media


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!