VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Onko tässä seuraava suomalainen MotoGP-sarjan kuljettaja?

9.8.2018 - 08:03:28


Peetu Paavilainen, 16, lähtee haastajana viikonvaihteena Itävallassa ajettavaan Red Bull MotoGP Rookies Cupin kilpailuun. Paavilaiselle Red Bull Ringin rata on uusi, koska viime kaudella hän oli loukkaantuneena tämän kilpailun.

RBRC:n kovatasoisessa kansainvälisessä joukossa ajaa 25 kuljettajaa 15 eri maasta. Luokka on todellinen näyteikkuna Moto3-luokan MM-sarjaan ja useat maailmanmestareita on noussut korkeimmalle sarjatasolle juuri tästä sarjasta.

Paavilainen on tällä kaudella ajanut tasaisesti pisteille, mutta muutamat epäonniset keskeytykset ovat pudottaneet hänet sarjan yhteispisteissä sijalle 14.

- Tässä on ollut parit hyvät kisat Espanjassa ja Suomessa viimeisten RBRC kilpailujen jälkeen ja kilpailuvauhtini on ollut kohdallaan, joten uskon mahdollisuuksiini hyville sijoituksille kisassa. Rookies Cup on tänä vuonna erittäin kovatasoinen ja on tärkeää, että on vauhdissa heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien, joten täysillä on lähdettävä heti, vaikka rata ei olekaan entuudestaan tuttu, Paavilainen kertoo tiedotteessaan.

Kilpailut ajetaan lauantaina klo 17.20 ja sunnuntaina 16.20.

Kuva: Paavilaisen tiedotus


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

Savo Volley hävisi nollille

20.2.2019 23:06:43