KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Kalliolle hienoja uutisia kaudesta 2019

9.8.2018 - 11:33:14


Mika Kallion ei tarvitse olla huolissaan ensi kauden töistään KTM:n MotoGP-luokan tiimissä, mikäli mies saa polvensa kuntoutettua ajokuntoon.

KTM:n tallipäällikkö Mike Leitner on antanut vahvan vinkin siitä, että he haluavat Kallion jatkavan testikuljettajanaan.

- Ehdottomasti. Mika Kallio tuntee koko KTM:n MotoGP-historian. Hän tietää tarkalleen, mitä pyörän kanssa on tähän mennessä tehty. Meidän pitää nyt odottaa ja katsoa, miten hän nyt kuntoutuu, Leitner toteaa Speedweekille.

Kallion oli määrä allekirjoittaa KTM:n kanssa jatkosopimus Sachsenringin radalla ajetun Saksan GP:n yhteydessä. Kallio kaatui kuitenkin rajusti Saksassa ja hänellä on nyt edessään kuukausien mittainen kuntoutusjakso. Uutta sopimusta ei tämän vuoksi ole vielä solmittu.

Kallio, 35, kertoi ennen kohtalokasta Saksan GP-viikonloppua, että hänellä on ollut tarkoitus jatkaa nykyisessä työssään ainakin vielä kolme vuotta. Haaveet kisakuljettajan paikasta on siis pitkälti kuopattu.

Kallion jatkopestin puolesta puhuu myös se, että tallipomo Leitner haluaa ensi kaudeksi kaksi testikuljettajaa riskien välttämiseksi.

- Meillä oli viime vuonna onnea sen osalta, että Kallio ei ollut loukkaantuneena missään vaiheessa. Mutta jos jotain tapahtuu, niin yksi testikuljettaja ei riitä, se on viimeistään nyt selviö. Meillä on KTM:llä paljon töitä tehtävänä ja haluamme koko ajan tuoda uusia asioita pyörään. Yksi testikuljettaja on silloin riski. Haluan, että meillä on kaksi testikuljettajaa kaudella 2019, Leitner alleviivaa.

Kallion kaveriksi Leitner väläyttää kahta nimeä, joiden kanssa asiasta on jo keskusteltu. He ovat espanjalainen Dani Pedrosa ja saksalainen Jonas Folger. Pedrosa lopettaa pitkän MotoGP-uransa tähän kauteen ja juuri nyt Folger on sittenkin vahvemmilla Leitnerin ajatuksissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rauman Lukolle iso takaisku

12.12.2018 20:15:34

 

HIFK:lta upea nousu Helsingissä

12.12.2018 20:10:50

 

 

 

 

HIFK:n kyntäminen jatkuu

12.12.2018 18:46:04