VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kova kommentti Mika Kalliosta: ”Sopimus syntyy, vaikka hän kävelisi koko ensi kauden kyynärsauvojen varassa!”

9.8.2018 - 15:04:46


Polvileikkauksesta parhaillaan toipuvan Mika Kallion jatkopesti KTM:n MotoGP-projektin testikuljettajana on jo kiveen hakattu itävaltalaisvalmistajan moottoriurheilutoimintaa johtavan Pit Beirerin mukaan.

KTM ja Beirer luottavat Kallion kuin vuoreen.

- Olen lukenut jostain, että Mika Kallio olisi ensi vuoden osalta kysymysmerkki KTM:n taholta. Voin vakuuttaa, että sellaista kysymysmerkkiä ei missään tapauksessa ole olemassa, Beirer lataa saksalaismedia Speedweekille.

- KTM solmii Mikan kanssa sopimuksen ensi kaudeksi, vaikka hän kävelisi koko vuoden kyynärsauvojen varassa, Beirer jatkaa pontevasti.

Kallion toipuminen vaikeasta polvivammasta saattaa kestää puolisenkin vuotta. KTM on ottanut myös tämän huomion. Ensiksi Kalliolle etsitään meneillään olevaksi kaudeksi korvaajaa ja ensi vuonna kokenut suomalainen saanee toisen testikuljettajan rinnalleen.

- Tarvitsemme ehdottomasti toisen testikuljettajan. Ja samalla tuuraajan, jos Mika ei ole vielä kunnossa helmikuussa ajettavissa Sepangin testeissä, Beirer viittaa vuoden 2019 ensimmäisen virallisen testijakson puoleen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

Savo Volley hävisi nollille

20.2.2019 23:06:43