NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Kallion tallikaveri saa sapiskaa pomoltaan

17.8.2018 - 18:24:27


Mika Kallion KTM-tallikaveri Pol Espargaro saa sapiskaa itävaltalaisvalmistajan moottoriurheilutoimintaa johtavalta Pit Beirerilta. KTM-pomo sanoo suoraan, että hän ei ole tyytyväinen Espargaron työmoraaliin.

Testikuljettaja Kallion tavoin parhaillaan loukkaantuneen oleva ja ensi kaudella KTM:n toisena kisakuskina jatkava espanjalainen Espargaro ei ollut varsinkaan kesätauon tuntumassa todellakaan parhaimmillaan.

- Minusta Pol on esittänyt joitain sellaisia otteita, joihin en ole 100-prosenttisen tyytyväinen. Siitä pitää keskustella hänen kanssaan. Näen, että hän ei todellakaan käytä kaikkea potentiaaliaan, Beirer toteaa Motorsport.com-sivustolla.

Espargaro solmi jo hyvissä ajoin KTM:n kanssa kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. Hän saa seuraaviksi kausiksi rinnalleen ranskalaisen Johann Zarcon. Britti Bradley Smith joutuu sen sijaan jättämään KTM:n ainakin kisakuskin töiden osalta. Smith on ehdolla KTM:n toiseksi testikuljettaaksi kaudella 2019.

Smith on ollut aiemmin altavastaaja Espargaroon nähden, mutta tällä kaudella tilanne on tasoittanut selvästi. Se on saanut KTM-pomon huolestumaan Espagaron osalta.

- Jos kuljettajalla ei ole enemmän lahjakkuutta ja hän ei voi siksi ajaa kovempaa, niin emme me sitä häneltä vaadikaan, koska tämä kaatuisi tai jotain vastaavaa. Mutta Pol kyllä pystyy parempaan ja hänen pitääkin tehdä se. Olen varma, että Pol voisi olla todellinen huippukuljettaja, mutta hänen täytyy valmistautua toisin, Beirer viittaa Espargaron asenteeseen ja myös harjoitteluun.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KuPS aloittaa Varsovassa

19.7.2019 12:35:37

 

 

 

 

 

Lukas Hradeckyn veli tekee paluun

19.7.2019 11:08:55

 

F1-kisan jatko varmistettu

19.7.2019 10:13:05