NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Seliön ja Romsin matka tyssäsi aika-ajon ensimmäiseen osioon Kiinassa

22.9.2018 - 11:33:27


Mad-Croc Baba Racingin Sami Seliön ja Filip Romsin vauhti Kiinan GP:n aika-ajossa oli vaatimatonta. Suomalaiskuljettajat starttaavat huomiseen MM-osakilpailuun rinnakkain ruuduista 15 ja 16. Kauden neljänteen MM-osakilpailuun paalulta starttaa yhdysvaltalaiskuljettaja Shaun Torrente.

F1-veneiden kauden neljännen MM-osakilpailun Kiinan GP:n aika-ajoista muodostui Mad-Croc Baba Racingille suuri pettymys. Tallin molemmat suomalaiskuljettajat jäivät aika-ajon ensimmäiseen osioon perättäisille sijoille 15 ja 16. Molempien suomalaiskuljettajien vauhti oli tahmeaa. Seliö sijoittui sijalle 16, kun Filip Romsin lähtöpaikka huomiseen MM-osakilpailuun löytyy Seliön viereltä ruudusta 15.

- Veneeni tuntui hyvältä ajaa, mutta me ei päästy mihinkään. Ensimmäisen kerran urallani potkurin vaihtokaan ei tuonut mitään tulosta. Tarkastimme aika-ajon jälkeen moottorin telemetrian, jokaisen sensorin ja kaikki oli kunnossa. Veneessäni oli kaiken lisäksi tuliterä moottori, Seliö kertasi päivää ymmällään tallinsa tiedotteessa.

- Aika-ajon aikana tuuli- ja ajo-olosuhteet Han-joella olivat myös hyvät. Veneen nostaminen suorilla ylös plaaniin ei tuottanut ongelmaa. Melkoinen mysteeri. Aikaero kärkeen oli hurja. Nyt pitää selvittää, mistä vauhdin puute johtuu, Seliö totesi aika-ajon jälkeen.

Myös Roms oli vaatimattomasta vauhdista ymmällään.

- Nyt ei voida syyttää tekniikkaa. Vauhti tuntui hyvältä ja veneeni hyvältä ajaa, mutta kyytiä meillä ei ollut lainkaan. Yritin sen minkä pystyin ja jossain kohtaa vähän ylikin, ja se toi tullessaan virheitä. Nyt ei vauhtimme vaan riitä, se on fakta. Tässä on yksi yö aikaa hakea lisää kyytiä huomiseen kilpailuun, Roms summasi aika-ajon jälkeen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Lahdella kauden vaikein ottelu

18.6.2019 22:34:55