NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Hänen on pyydettävä anteeksi, tai sitten minun on muutettava ajotyyliäni!” Tunteet tulikuumina kuninkuusluokassa

24.9.2018 - 08:07:22


MotoGP-luokan kolminkertainen maailmanmestari Jorge Lorenzo siirtyy kahdeksi seuraavaksi kaudeksi Hondalle Marc Marquezin tallikaveriksi. Tuosta ammatillisesta suhteesta saattaa kehkeytyä varsin myrskyisäkin, sillä ainakin juuri nyt Lorenzo käy todella kuumana Marquezille.

MM-sarjaa ylivoimaisesti johtava Marquez ajoi sunnuntaina voittoon Motorland Aragon-radalla Espanjassa. Paalupaikkamies Lorenzon taival päättyi puolestaan rajuun ja tuskaiseen kaatumiseen välittömästi ensimmäisessä mutkassa.

Lorenzon jalkapöydässä on todettu murtuma ja mies syyttää kaatumisestaan Marquezia. Lorenzon mukaan tilanteeseen aivan liian aggressiivisesti tykittänyt Marquez ajatti hänet radan likaiselle osalle, josta sitten ei enää ollut paluuta. Ducati heitti Lorenzon kohti taivasta.

- Marquez tuhosi kilpailuni ja ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän käyttäytyi tuolla tavalla. Ei kilpailuja voiteta ensimmäisessä mutkassa. Hänen on vähintäänkin pyydettävä minulta anteeksi. Ja jos hän ei muuta tapojaan, nin minun on muutettava ajotyyliäni!, Lorenzo lähettää varoituksensa Marquezille.

Sarja jatkuu kahden viikon kuluttua Thaimaassa. Lorenzo joutuu jäämään jalkavamman vuoksi pahimmassa tapauksessa sivuun kisasta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Marc Marquez juhli MotoGP:ssä

16.6.2019 17:09:48

 

 

Fernando Alonso voitti Le Mansin

16.6.2019 17:04:30