NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

262 kuljettajaa cross country -kauden päätökseen

15.10.2018 - 23:10:04


Offroad-moottoripyörien cross countryn viimeisen SM-osakilpailun kaikkiin luokkiin on ilmoittautunut 262 kuljettajaa Säkylään lauantaiksi. SM-luokassa ovat mukana hallitseva Suomen mestari Miro Lehto ja viime vuoden kilpailun voittanut Jiri Leino.

A-luokkaan, eli Suomen mestaruusluokkaan on ilmoittautunut 16 ajajaa. Turun Moottorikerhon Miro Lehto on hallitseva Suomen mestari, joka myös johtaa kuluvan kauden SM-sarjaa kahden osakilpailun jälkeen. Haastajaksi viivalle asettuu muun muassa Vantaan Moottorikerhon Jiri Leino, joka voitti viime vuoden kilpailun mennen tullen.

Reitillä nähdään myös SM-pisteissä toisena oleva Porin Moottorikerhon Aleksi Nieminen sekä SM-pronssissa kiinni oleva Karkkilan Moottorikerhon Niko Kalatie.

Voittokamppailun ennakkosuosikeista kenties kovin on edellisen osakilpailun kotimaisemissaan Jämsässä voittanut Jämsän Seudun Moottorikerhon Roni Kytönen, joka on kilpaillut tänä vuonna päätyönään enduron MM-sarjassa. Junioreiden MM-sarjan vitossijan ohessa Kytönen voitti Euroopan mestaruuden.

Kilpailun isäntäseura Rauman Seudun Moottorikerhoa edustaa Waltteri Koskinen.

A-luokan kanssa samaan aikaan reitillä ovat kaksituntisessa kilpailussa alle 20-vuotiaat, B-luokka sekä 40- ja 50-vuotiaat vuotiaat veteraanit. Alle 20-vuotiaille sekä veteraaneille kyseessä on Suomen Cup -sarjojen päätösosakilpailu. Startti tapahtuu kello 14:00.

Lauantaiaamu käynnistyy kello 9:00, jolloin matkaan ampaiset naiset viimeisen Suomen Cup -osakilpailunsa merkeissä sekä nuoret, 60-vuotiaat veteraanit ja classic-pyörien kuljettajat. Kilpailu kestää yhden tunnin.

Toisena starttina on lauantain suurin luokka, harraste, johon on ilmoittautunut 113 ajajaa. Harraste starttaa kaksituntiseen koitokseensa kello 11:00.

Kilpailualue sijaitsee Porin prikaatin varuskunta-alueella osoitteessa Vuorenmaantie 352, Säkylä. Kilpailureitti on pituudeltaan 12 kilometriä ja mutkittelee upeissa hiekkakangasmaastoissa.

Kyseessä on kauden 2018 viimeinen cross country -kilpailu.

Lähde: Tiedote. Kuva: Marko Vihriä


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noloa, Arsenal! Ruma tappio uhkaa

24.4.2019 22:36:53