NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Konsta Lappalainen ajoi F4-sarjan mestariksi

21.10.2018 - 21:43:12


SMP F4 NEZ-sarjan viimeinen kilpailuviikonloppu ajettiin Hollannin Assenissa. Sarjan selvänä johtajana viikonloppuun lähtenyt Konsta Lappalainen ei luopunut mestaruudestaan.

Tukevassa sarjajohdossa viimeiseen kilpailuviikonloppuun lähtenyt Konsta Lappalainen teki Hollannissa riittävän suorituksen, jotta F4-sarjan mestaruus varmistui. Jopa rutiininomaisilla suorituksilla suomalaiskuski nappasi kaksi kakkossijaa, joilla Michael Belov pysyi sarjapisteissä takana.

- Nyt on aika neutraali tunne, menee varmaan hetki, että tajuaa tämän voiton. Uskomaton oli kisan jälkeen tuo voittamisen tunne, Lappalainen tuumaa tuoreeltaan tiedotteessa.

Avauskilpailuun Lappalainen lähti lähtöruudukon kolmannelta sijalta. Kilpailu sai kuitenkin ikävän käänteen, kun bensapumpun hajoaminen jätti saaliiksi nolla pistettä. Sarjan toisena olleen Michael Belovin voitto toi jännitystä mestaruustaistoon.

Toisessa kilpailussa Lappalainen palasi jälleen palkintopallille, kun sijoitus oli toinen. Belov jäi kilpailussa neljänneksi, mikä toi suomalaiskuskille valtaisan edun viimeisen kilpailun mestaruustaistossa. Rutiinisuoritus viimeisessä kilpailussa toi vielä viikonlopun toisen sijan.

Lappalainen voitti mestaruuden lopulta 41 pisteen erolla venäläiseen Beloviin. Kolmas sarjasssa oli ruotsalainen Isac Blomqvist.

- Jo kauteen lähdettäessä oli mestaruus mielessä. Alkaukausi oli hieman haastava, mutta homma lähti vielä hyvin rullaamaan, Lappalainen kertaa.

Suuret kiitokset lähtivät myös muun muassa yhteistyökumppaneille ja tallin johtajalle, omalle isälle Petri Lappalaiselle. Katsetta on suunnattu jo myös hieman tulevaan.

- Joitain vaihtoehtoja ollaan pudotettu jo pois. Alkaa kuviot selvitä, suomalainen vihjaa.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50