NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Katkeralta konkarikuljettajalta outo tölväisy suomalaistallin suuntaan - sai samalla mitalla takaisin

6.12.2018 - 12:30:27


Superbike-luokan kaksinkertainen maailmanmestari, 47-vuotias aussikuljettaja Troy Corser olisi halunnut palata ensi kaudella takaisin tositoimiin MotoGP-sarjan uuden sähköpyöräluokan kuljettajana. Corser jäi kuitenkin soittelemaan sopimusneuvotteluista toista viulua ja häneltä sen jälkeen julkisuuteen ryöpsähtänyt vuodatus on ollut lähinnä katkeran miehen yksipuolista tilitystä.

Corser kertoi Speedweekille käyneensä neuvotteluja kuljettajapaikasta suomalaistalli Ajo Motorsportin, sekä italialaisten Fausto Gresinin, sekä Sito Ponsin johtamien tiimien kanssa.

Corserin mukaan sopimukset jäivät syntymättä siitä syystä, että jokainen tiimi halusi hänen tuovan rahaa tullessaan. Ja siihen ei konkari suostunut.

MotoGP-luokassa KTM:n Tech 3-tiimiä johtava ja sarjan tallien yhdistyksen (IRTA) ranskalainen puheenjohtaja Herve Poncharal karsastaa Corserin tunteenpurkausta. Poncharalin mukaan Corserin kommentit vahingoittavat lajin julkisuuskuvaa.

Aki Ajo pestasi MotoE-luokan tiimin kuljettajakseen 23-vuotiaan Niki Tuulin, jolla on tulevaisuus edessään. Corser otaksuu, että Tuuli on joutunut maksamaan paikasta.

- Aki Ajo on luultavasti valinnut Niki Tuulin, koska hän on suomalainen ja koska hän on ajanut hyviä tuloksia Moto2-luokassa sekä Supersportin MM-sarjassa, Poncharal toteaa.

Poncharal lähettää samalla tylyt terveisensä Corserille.

- Luulen, että Troy Corsey on katkera ja pettynyt. On harmi, että hän pilkkaa nyt Worl Cupia ja vahingoittaa samalla koko GP-sarjaa. Se on perusteetonta.

Kuva: Ajo Motorsport


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!