NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ei hyvältä näytä: MotoGP-mestari tuskissaan - ei ehdi kuntoutua täysin MM-avaukseen

7.2.2019 - 15:12:58


MotoGP-luokkaa viime vuodet hallinnut Hondan Marc Marquez myöntää, että hän ei ehdi kuntoutua täyteen iskuun 10. maaliskuuta Losailin aavikkoradalla Qatarissa ajettavaan MM-avaukseen mennessä.

Kuninkuusluokan viisinkertaisen maailmanmestarin olkapää operoitiin viime vuoden lopulla. Vammat osoittautuvat odotettua pahemmiksi ja toipumisaika on venynyt sen myötä pitemmäksi.

Marquez päätti lähteä mukaan helteisessä Malesiassa ajettaviin vuoden ensimmäisiin yhteistesteihin, mutta mies on joutunut kiertämään nyt jo kahden päivän ajan Sepangin rataa kovien kipujen rasittamana.

Marquez on keskeyttänyt molemmat testipäivät iltapäivään mennessä, koska olkapää ei yksinkertaisesti kestä vielä riittävästi rasitusta. Marquez oli keskiviikkona nipun nopein, mutta tänään hänet jätettiin kahdeksanneksi 0,893 sekuntia pohjat takoneen Yamahan Maverick Vinalesin takana. KTM:n testikuljettaja Mika Kallio oli 19:s 1,626 sekuntia pohjista.

- En ole kovinkaan lähellä 100-prosenttista kuntoani, mutta odotan, että Qatarista ei tule liian suurta ongelmaa. Ainakin toivon näin!, Marquez toteaa Autosportille.

Marquez korostaa nyt kärsivällisyyttä.

- Qatarin kisan jälkeen ajetaan seuraavaksi kolmen viikon kuluttua Argentiinassa, jossa aion olla täydessä iskussa.

Marquezin tilanne ei vaikuta tällä hetkellä kovinkaan valoisalta Malesiassa.

- Jos haluan, voin nyt jatkaa ajamista kivun kanssa. Mutta jos tulehdus olkapäässäni jatkuu, niin tilanne menee taas pahemmaksi ja menetän ainakin viikon verran lisää toipumisaikaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Real Madrid koki ison pettymyksen

24.8.2019 23:58:21