NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tallipomoltakin murtui käsi! Mestaritiimi on ”romuna”

7.2.2019 - 15:37:27


Hondan tehdastiimi voitti MotoGP-luokassa viime kaudella kaiken mahdollisen: henkilökohtaisen, valmistajien ja tiimien maailmanmestaruudet. Nyt, kun valmistautuminen kauteen 2019 on käynnistynyt toden teolla, niin tiimin tärkeimmät miehet ovat enemmän tai vähemmän raihnaisia.

Hondan hallitseva maailmanmestari Marc Marquez kiertää näinä päivinä Sepangin rataa Malesiassa kovien kipujen rasittamana. Viime vuoden lopulla leikattu olkapää ei ole vielä läheskään täydessä kunnossa.

Marquezin tallikaveriksi tullut Jorge Lorenzo puolestaan kaatui motocross-pyörällä Italiassa harjoitellessaan ja joutui jättämään kauden ensimmäisen yhteistestijakson kokonaan väliin.

Eikä kahta ilman kolmatta: Hondan tiimipäällikkö Alberto Puig kaatui viime viikonvaihteessa moottoripyörällä ja sanomalehti Marcan mukaan mieheltä murtui rytäkässä vasen käsi. Puig joutui jäämään Lorenzon tapaan sivuun Malesian testijaksolta.

Jokainen testijakso on tänä talvena äärimmäisen tärkeä. Aiemmin talvella ajettiin kolme virallista testijaksoa, mutta tänä vuonna niitä on enää kaksi.

MM-kausi käynnistyy 10. maaliskuuta Qatarissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Real Madrid koki ison pettymyksen

24.8.2019 23:58:21