NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Kalliolle lisää töitä - kollega taas leikkauspöydällä

8.2.2019 - 18:05:42


Mika Kallio sai kokeneen espanjalaisen Dani Pedrosan täksi kaudeksi rinnalleen KTM:n MotoGP-luokan testikuljettajaksi. Pedrosasta ei ole tosin ainakaan vielä ollut paljon iloa KTM:lle, eikä ole lähitulevaisuudessakaan, sillä miehen olkapäätä on jouduttu jälleen korjaamaan leikkauspöydällä.

Tämä merkitsee sitä, että jo kaksi testijaksoa Sepangin radalla Malesiassa urakoineen Kallion työmäärä kasvaa entisestään ennen 10. maaliskuuta käynnistyvää MM-kautta ja edelleen myös sen jälkeen.

Pedrosa näet vahvisti tänään Twitter-tilillään, että toipuminensa viimeisimmästä leikkauksesta vie ainakin kome kuukautta. KTM joutuu näin ollen odottamaan Pedrosaa tositoimiin Espanjan GP:n jäljiltä Jerezissä toukokuussa ajettavalle testijaksolle.

- Olen pahoillani, että en voinut olla mukana Malesian testeissä, mutta seuraan tarkasti KTM Factory Racingin tekemää työtä. Toivon, että olen heidän kanssaan pian radalla, Pedrosa pyörittelee Twitter-tilillään.

KTM:n on tuplannut kisakuljettajiensa määrän viime kaudesta neljään, kun Tech 3 KTM tuli uutena tiiminä mukaan MotoGP-luokkaan. Kallio toimii sarjassa tämän kvartetin virallisena varakuljettajana.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Real Madrid koki ison pettymyksen

24.8.2019 23:58:21