NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen A-maajoukkueen autourheilija Juuso Puhakka tavoittelee kahden mantereen rata-autoilun mestaruutta

10.2.2019 - 14:03:50


Hallitseva Lamborghini Super Trofeo Aasian mestari, kirkkonummelainen Juuso Puhakka, 20, kilpailee nyt helmikuussa käynnistyvällä kilpailukaudella niin Lähi-idässä kuin Aasiassa, jossa hän japanilaisen tallitoveri Takeshi Kasain kanssa hakee niin Lamborghini Super Trofeo Middle East kuin Aasian ratasarjojen mestaruutta. Vuonna 2018 Puhakka voitti Aasian ratasarjan PRO-AM luokan mestaruuden ja nyt hän siis taistelee yleiskilpailujen voitoista kummankin ratasarjan PRO-luokassa.

Puhakka ja Kasai kilpailevat menestyksekkäässä kiinalaisessa FFF Racing Teamissa, joka on aikaisempina vuosina saavuttanut mestaruuksia niin Lähi-Idässä kuin Aasiassa. Flying Finn Academyn A-maajoukkueurheilija päätyi kiinalaistiimiin heidän halutessaan kuljettajan, joka pystyy ajamaan yleiskilpailujen voitoista. Puhakka tarttui saamaansa haasteeseen, joka takaa hänelle vähintään 20 kilpailulähtöä sekä myös tiimin GT3-auton testaus- ja kehitystyötä.

- Kun Marraskuussa 2018 varmistin Aasian mestaruuden, nimettiin minut sen jälkeen Suomen autourheilun A-maajoukkueurheilijaksi ja samalla Olympiakomitean tukiurheilijaksi niin nyt olen tilanteessa, että pöydälläni oli vain hyviä tarjouksia kilpailla kansainvälisissä rata-autoilun sarjoissa. Kiinalainen FFF Racing Team esitti autourheilu-urani kehittymisen kannalta parhaimman tarjouksen ja sen myötä nyt tulevana viikonloppuna ajetaan jo kauden kolme ensimmäistä osakilpailua eli puolet Lähi-idän mestaruussarjasta, Puhakka kertoo.

- Starttaan kilpailukauteen hallitsevana Mestarina, joten tavoitteena ei voi olla muuta kuin osakilpailujen voitot ja sarjojen Mestaruudet. Tiedän jo nyt, että taso kilpailuissa tulee olemaan kovempi kuin vuosi sitten, joten haastetta tulee riittämään. Siltikin erittäin luottavaisin mielin nyt lähden kohti Lähi-itää ja tulevana viikonloppuna sen kolmea ensimmäistä Dubaissa ajettavaa osakilpailua kohden, Puhakka jatkaa.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Real Madrid koki ison pettymyksen

24.8.2019 23:58:21