NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Niko Laakso valmis menestykseen mönkijöissä – ”Jos pronssin saisi kirkastettua”

14.5.2019 - 21:35:48


Mönkijöiden ATV-MX-sarjan SM-kausi käynnistyy tulevana viikonloppuna Hyvinkäällä. APR Competition -kilpatiimin Niko Laakso starttaa avausosakilpailuun palkintosijat mielessään.

Mönkijöiden motocrossin SM-sarjaa ajava Laakso tähtää tällä kaudella vain ja ainoastaan korkeimmalle korokkeelle. Mies povaa SM-sarjan tason olevan yhtä kova kuin edelliskaudellakin, mutta aikoo siitä huolimatta kirkastaa viime vuoden kolmannen sijan kultaiseksi.

- Kyllähän sitä lähdetään palkintokorokesijoja hakemaan. Jos pronssin saisi kauden aikana kirkastettua, niin hyvä olisi. Hyvillä mielin lähden kisoihin katsomaan mihin rahkeet riittävät tänä vuonna, tuumaa Laakso tiedotteessaan.

Vaasalaisen Laakson ajokalusto on pysynyt lähes samana, mutta mies itse on vuodattanut hikipisaroita kuntosalin puolella ollakseen fyysisesti valmiina taistelemaan voitoista.

- Ei kisakalustoon ole oikein mitään uudistuksia tapahtunut. Mönkijä on talven aikana purettu atomeiksi ja käyty läpi. Kaikki kulutusosat on vaihdettu. Onhan tässä pitkin talvea ja kevättä kyllä treenattu jonkun verran punttisalilla ja lenkillä. Ajotreeniä olisi pitänyt saada enemmän alle, mutta näillä mennään, Laakso valaisee.

Hyvinkään SM-kilpailun aika-ajot ajetaan lauantaiaamuna. Viikonlopun ensimmäiseen kilpailuun startataan klo 14.05 ja toinen lähtö on vuorossa klo 17.20. Hyvinkään jälkeen SM-karavaani siirtää nokan kohti Karkkilaa, jossa ajetaan kauden toinen mestaruusmittelö 8. kesäkuuta. Imatran osakilpailu ajetaan 20. heinäkuuta, Alavudella kilpaillaan 10. elokuuta, ja SM-sarja päättyy Lappeenrantaan 25. elokuuta. Laakso aikoo SM-sarjan lisäksi ajaa Viron mestaruuskilpailun toukokuussa ja kesäkuussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!