VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Henri Haapamäen voittoputki sai jatkoa Ylämyllyllä - "Onhan tämä aika uskomatonta"

16.6.2019 - 14:14:12


Rallicrossin SM-sarjan kauden toinen osakilpailu ajettiin lauantaina Liperin Ylämyllyllä Itä-Suomessa, lähellä Joensuuta.

SRC-luokan hallitseva Suomen mestari Henri Haapamäki oli Jalasjärven avauksen tavoin jälleen kovassa iskussa ja ajoi voittoon kerättyään maksimipisteet toisesta osakilpailusta peräkkäin.

Ja kun mukaan lasketaan myös rallicrossin SM-sarjan viime kauden osakilpailut, niin Henri Haapamäen voittoputki SM-sarjassa on nyt neljän osakilpailun mittainen, päättyihän viime kausi Jalasjärven ja Kouvolan voittoihin. Ja kaikki kilpailut huomioiden voittoputken voitot voidaan laskea yhden käden sormilla koska:

- Siinä välissä ajettiin vielä kansallinen rallicrossi Hyvinkäällä ja sieltäkin tuli voitto, niin raju on putki tällä hetkellä. Haapamäellä raju putki päällä, Haapamäki naurahti Ylämyllyn voitokkaan kilpailun jälkeen.

Haapamäki johtaa SRC-luokkaa nyt siis maksimipistein, kun kauden molemmista osakilpailuista on tullut 30 pisteen "jackpot". SM-pisteissä Haapamäen keula Joni-Pekka Rajalaan nähden on 14 pistettä ja Jussi Klemolaan 18 pistettä.

- Onhan tämä kokonaisuutena aika uskomatonta, kun miettii tämän luokan tasoa ja sitä miten tasaväkinen luokka on, niin pystyä siinä nykäisemään 60 pistettä kahdesta kilpailusta. Jonkun verran tuuriakin siinä on ollut mukana, mutta on töitäkin tehty kaikin puolin. Ja ennen kaikkea paljon sitä näkymätöntä työtä ison porukan toimesta, Haapamäki muistuttaa.

SM-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan Botniaringin radalla Jurvassa 27. heinäkuuta.

Lähde: Henri Haapamäen tiedote

Kuva: AKK, Toni Ollikainen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL:ssä nähtiin pelaajakauppa

21.11.2019 18:26:12