COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valentino Rossi ilkeiden huhujen keskellä - isä ärähti p*skapuheille

24.7.2019 - 08:42:04


Helmikuussa 40 vuotta täyttänyt Valentino Rossi ajaa uransa yhtä vaisuinta kautta MotoGP-luokassa. Yamahalla kilpaileva Rossi on joutunut nyt vastaavaan huhumyllyn kohteeksi, kun Ferrarin Sebastian Vettel F1:ssä: loppuuko ura jo tähän kauteen vuotta ennen sopimuksen päättymistä?

Rossin osalta raippaa on tullut jopa sisäpiiristä. Yamahan MotoGP-tiimin toimitusjohtaja Lin Jarvis on antanut ymmärtää, että yhdeksänkertainen maailmanmestari Rossi ei ole heidän suunnitelmissaan mukana ainakaan enää kauden 2020 jälkeen.

Rossi on itse viitannut kintaalla ikäville puheille ja huhuille. Sen sijaan isä Graziano Rossin mitta on täyttynyt hänen mukaansa kaikesta p*skasta.

- Vale ei piittaa v*ttuakaan noista huhuista, koska kuten aina, hän ei lue ikinä mitään sellaista, joka huolestuttaa häntä, Rossi senior antaa Gazzetta Sportivassa huutia ensisijaisesti italialaismedialle.

Graziano Rossin mukaan hänen poikansa fyysisessä ja henkisessä vireessä ei ole mitään vikaa.

- Eikä häneltä tosiaankaan puutu motivaatiota. Häneltä ei puutu sitä koskaan. Yleensä, kun Vale on hieman masentunut jostain, niin hän ei ole hidas, vaan päinvastoin, G. Rossi viittaa jo seuraavien kisojen suuntaan.

Valentino Rossilla on yhdeksän osakilpailun jälkeen koossa 80 pistettä, jotka riittävät sarjan kuudenteen sijaan. Kärjessä hallitsevana mestarina kiitää Hondan Marc Marquez 185 pistettä plakkarissaan.

Rossilla oli edellisen kerran yhdeksän GP:n jälkeen koossa yhtä vaisu saldo kaudella 2012, jolloin hän tuskaili Ducatilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, perjantain tulokset

7.12.2019 07:45:17