NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Legends-autot viikonloppuna Kemorassa - vaasalainen Philip Miemois johtaa SM-sarjaa

21.8.2019 - 19:22:43


Autoilun Legends-luokan SM-sarja jatkuu pitkän kesätauon jälkeen tulevana viikonloppuna. Kauden neljäs ja toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan Kemoran radalla Vetelissä. APR Competition -tiimin Philip Miemois suuntaa Kemoraan sarjan kärkipaikalta.

Vaasalainen Philip Miemois johtaa Legendsien SM-sarjaa, kun kolme osakilpailua viidestä on ajettu. Kemoran osakilpailuviikonloppuna ajetaan kolme kilpailulähtöä, joista sunnuntain ensimmäinen kilpailu on kauden päälähtö. Sarjapisteissä kauden kaksi huonointa tulosta vähennetään pois, mutta kauden päälähtöä ei voi pisteistä vähentää. Kemorassa ovat siis jokaisella kuljettajalla panokset korkealla, myös kärkimiehellä Miemoisilla.

- Tiedän, mitä oma vauhtini on Kemorassa, mutten tiedä, mitä muiden vauhti on. Toivon, että aloitamme viikonlopun ”oikealla jalalla”. Pärnussa aloitettiin vähän väärällä jalalla; en ollut tyytyväinen aika-ajoihin, mutta kisat menivät kuitenkin hyvin. En lataa mitään erityisiä odotuksia Kemoraan, yritän vain parhaani. Yritän aina voittaa ja vaikka olen sarjan kärjessä, sarjassa on vielä kuusi lähtöä jäljellä. Aion taistella kärjessä kaikissa noissa lähdöissä, mutta vasta viimeisellä kierroksella nähdään, onko voitto mahdollinen, pohtii Miemois.

APR Competitionin tiimipäällikkö Johan Ahokas pitää sarjan kolmospaikkaa hallussaan ennen Kemoran osakilpailua. Vaasalaisen Ahokkaan kannassa neljäntenä vaanii uusikaarlepyyläinen Mathias Hertén. Tulokaskuljettaja Leevi Lintukanto on ajanut vahvan alkukauden, ja on kokonaispisteissä peräti seitsemäntenä. Snowcrossmestaruuksista tuttu Mathias Herténin pikkuveli Viktor on sarjataulukossa yhdeksäntenä ja tiimin kuopiolaisvahvistus Jani Vilen 17:nä.

SM-sarjan sisällä jaetaan myös luokkapisteitä, ja APR Competitionin kuljettajat ovat tuntuvassa johdossa tulokasluokassa eli Semi-Pro:ssa. Uusikaarlepyyssä veljensä tapaan asuva Viktor Hertén johtaa Semi-Pro luokkaa ennen kangasalalaista Leevi Lintukantoa.

Kemoran Rata-SM-osakilpailun aika-ajot ajetaan lauantaina kahdessa ryhmässä klo 11.30 ja klo 11.45. Viikonlopun ensimmäinen kilpailu starttaa matkaan klo 14.40. Sunnuntaina on vuorossa vielä kaksi kilpailua klo 11.20 ja klo 14.20.

Teksti ja kuva: APR Competition


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

28.2.2020 08:00:02