NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valentino Rossin huikea ura on katkolla - ”Kaksi tai kolme kisaa riittävät ratkaisuun”

30.3.2020 - 12:08:49


Yhdeksänkertaisen maailmanmestarin Valentino Rossin, 41, oli tarkoitus tehdä näihin aikoihin suuri päätös siitä, jatkuuko hänen upea ja menestyksekäs MotoGP-uransa tämän vuoden jälkeen. Päätös pitkittyy, sillä kuninkuusluokassa ei ole päästy ajamaan vielä ainuttakaan MM-osakilpailua koronaviruksen takia.

Varikkopuheissa uskotaan ja odotetaan toiveikkaasti, että MotoGP-luokan kauden avaus ajetaan Suomessa ja KymiRingin radalla 12. heinäkuuta.

Jos näin tapahtuu, niin Rossin iso päätös on selvillä elokuun tuntumassa.

- Hänen tasoiselleen kuljettajalle riittää kaksi tai kolme kisaa ratkaisun tekemiseen. Valentino on fiksu kaveri ja hän näkee tasonsa nopeasti, Yamahan tallipäällikkö Massimo Meregalli vakuuttaa GPOne-sivustolla.

Rossi on jo pitkään korostanut, että ura jatkuu vain siinä tapauksessa, että hän tuntee itsensä ja pyöränsä kilpailukykyiseksi. Jos ei, niin Rossi pistää pillit pussiin kaksipyöräisten osalta ja siirtyy rata-autoilun puolelle.

Jo tässä vaiheessa on varmaa, että Rossin MotoGP-ura ei jatku vuonna 2021 ainakaan Yamahan tehdastallissa. Uusi soite olisi tässä tapauksessa Petronas-satelliittitiimi, jossa Rossi saisi edelleen täyden tuen Yamahalta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!