NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Siirtopommi! Kuninkuusluokasta kuuluu kummia - Mika Kallion tallikaveri on lähdössä maailmanmestarin rinnalle

5.6.2020 - 08:43:13


MotoGP-luokassa on vireillä mojova siirtopommi. KTM:llä vuodesta 2017 lähtien kilpaillut espanjalaiskuljettaja Pol Espargaro on siirtymässä ensi kaudeksi maanmiehensä ja moninkertaisen maailmanmestarin Marc Marquezin rinnalle Hondan tehdastalliin.

KTM:n testikuljettajan ja tallin väreissä myös muutaman villin kortin GP:n ajaneen Mika Kallion kanssa yhteistyötä itävaltalaisvalmistajan riveissä tehnyt Espargaro debytoi kuninkuusluokassa vuonna 2014, jolloin hän siirtyi Moto2:n maailmanmestarina Yamahan silloisen satelliittitiimi Tech 3:een.

KTM:n olisi tiettävästi halunnut pitää Espargaron riveissään edelleen myös kaudella 2021, mutta mahtitalli Hondan houkutus ajoi sen edelle. Espargaro ehdittiin liittää sitä ennen siirtohuhuissa myös Ducatin tehdastalliin.

Espargaro on valmis viimeistelemään Hondan kanssa kaudet 2021-2022 kattavan sopimuksen.

Tämä merkitsee sitä, että Marc Marquezin nuorempi veli, ensimmäistä kauttaan MotoGP-luokassa kilpaileva Alex saa lähteä Hondan tehdastallista.

Alex Marquezille löytyy tosin senkin jälkeen töitä HRC:ltä (Honda Racing Corporation), sillä hänen odotetaan siirtyvän Hondan LCR-satelliittitiimiin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!