Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaistalli jyrää Formula 3 -sarjassa: ”Odotukset ovat kovat”

31.7.2020 - 23:33:02


Kuluvana viikonloppuna Italian Misano Adriaticon radalla käynnistyvässä Formula 3:n alueellisessa mestaruussarjassa kilpaileva suomalainen KIC Motorsport sai upean startin kilpailukauden ensimmäisiin osakilpailuihin.

Perjantai-iltana ajetuissa kahdessa aika-ajoissa tiimin virolainen kuljettaja Jüri Vips nappasi lauantaisten osakilpailujen lähtöruudut 3 ja 2.

Lisäksi kun tiimin toiset suomalaiskuljettajat eli Patrick Pasma ja Konsta Lappalainen lähtevät lauantaisiin kilpailuhiin lähtöruuduista 6 ja 9 niin GT-autoista tunnetun Petri Lappalaisen vetämä KIC Motorsport lähtee kilpailuihin historiansa parhaimmista lähtökohdista; Koskaan aikaisemmin ei suomalaistiimi ole ollut Formula 3 -kilpasarjojen aika-ajojen eturivissä.

- Jüri Vips näytti miksi hän on Red Bull junioriohjelman kuljettaja kun hän jäi vain 0,081 ja 0,034 sekuntia kummankin aika-ajojen paalupaikat ajaneesta Ferrarin Formula-1 tiimin Charles Leclercin pikkuveli Arthur Leclercistä. Vielä kun Patrick Pasma ja moottoririkon aika-ajoja edeltäneissä harjoituksissa kokenut Konsta Lappalainen olivat aika-ajoissa heti kärkikuljettajien takana niin odotukset edessä olevilta kolmelta osakilpailulta ovat kovat, KIC Motorsportin urheilutoimenjohtaja Peter Flythström kertoo.

Misanon osakilpailuviikonlopun lauantain ensimmäinen kilpailu ajetana Suomen aikaa klo 12.40 ja toinen klo 18.55.

Lähde: KIC Motorsportin tiedotus


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!