NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaiskuski lähtee tavoittelemaan GT3-luokan EM-titteliä - "Viikonloppuna kolme kilpailulähtöä kahteen päivään paahtavassa kelissä"

3.8.2020 - 08:30:31


Syksyn aikana espoolainen Juuso Puhakka elää kansainvälisen autourheilu-uransa tärkeimpiä hetkiä kun edessä on GT3-autoilla ajettavan GT World Challenge Euroopan mestaruussarjan neljä osakilpailuviikonloppua.

Kilpailukauden ensimmäinen osakilpailuviikonloppu ja sen kolme avauskilpailua ajetaan elokuun toisena viikonloppuna Italian Misanossa, mistä syyskuussa jatketaan kilpailua Ranskan Magny-Coursiin ja Hollannin Zantvoortiin. Nopeatempoinen sarja huipentuu lokakuun toisena viikonloppuna Espanjan Barcelonan radalle.

Kahden menestyksekkään rata-autoilun Aasian mestaruussarjojen jälkeen espoolainen Juuso Puhakka tavoittelee menestystä TokSport WRT tiimin Mercedes AMG GT3 autolla. Tiimikaverikseen hän saa kolumbialaisen Oscar Tunjon, joka tunnetaan entisen Formula-1 Lotus Junior Teamin jäsenenä.

Tunjo siirtyi kauden 2016 jälkeen kilpailemaan GT-sarjoihin. Vuonna 2018 hän kilpaili kivenkovassa Saksan ADAC GT Masters -sarjassa ja vuonna 2019 hän nappasi viidennen sijan GT World Challenge Euroopan mestaruussarjassa.

Puhakka uskoo hänen ja Oscar Tunjon muodostavan erittäin kilpailukykyisen autokunnan.

- Aikaisemmin keväällä ajetuissa Ranskan Paul Ricardin testeissä olimme molemmat hyvässä vauhdissa, joskin täytyy muistaa, että tiimien todellinen vauhti nähdään kuitenkin vasta ensimmäisessä aika-ajossa, Puhakka kertoo.

- Misano on minulle uusi rata mutta uskon sen teknisyyden kääntyvän edukseni. Tiedän jo nyt, että viikonlopusta tulee raskas, sillä kolme kilpailulähtöä ajetaan kahteen päivään paahtavassa kelissä. Silti uskon, että kesän kestävyysharjoittelu ei varmasti ole mennyt hukkaan, Puhakka kertoo.

Italian Misanon kilpailuviikonloppu käynnistyy perjantaina ajettavilla kahdella vapaalla harjoituksilla. Lauantaina edessä on kahdet aika-ajot sekä ensimmäinen osakilpailu, joka ajetaan pimeässä iltakisana. Sunnuntaina edessä on ensiksi kolmannet aika-ajot ja sitten kaksi muutaman tunnin välein ajettavaa osakilpailua.

Jokainen kilpailu on nähtävissä suorana GT World Challenge ratasarjan YouTube-kanavalla. Lisäksi kilpailuista tulee koostelähetys C More TV-kanavalla.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaksi romutusta heti Sotshissa

27.9.2020 14:18:57