Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Lukiokin jäi kesken, kun 18-vuotias autourheilija solmi unelmadiilin – ”Haave toteutui etuajassa”

16.9.2020 - 10:00:54


Autourheilija Sami-Matti Trogen, 18, on allekirjoittanut kaksivuotisen ammattilaissopimuksen saksalaisen Walkenhorst Motorsport -tiimin kanssa.

Sopimus on poikkeuksellinen Trogenin nuori ikä huomioituna. Muutto Saksaan on edessä vielä tämän vuoden puolella, ja ensimmäinen kilpailukoitos ammattilaisena käydään GT4-autolla ADAC TOTAL 24h -kilpailussa Nürburgringillä, 24.-27. syyskuuta.

Poikkeuksellisista ajoista huolimatta Sami-Matti Trogenin autourheilu-ura otti tänä vuonna aimoharppauksen eteenpäin, sillä keväällä Ranskassa käytyjen GT3-testien myötä alkoi tapahtua. Nimet ovat nyt virallisesti paperilla, ja sopimus tehtynä Walkenhorst Motorsport -tiimin kanssa aina kauden 2022 loppuun asti.

Tilanne on vaatinut rohkeita päätöksiä, joihin tämä intohimoinen autourheilija on valmis. Trogen siirtää kotiosoitteensa Saksaan vielä loppuvuoden aikana ja samaan aikaan Mäkelänrinteen urheilulukion opinnot keskeytetään toistaiseksi. Uusi projekti yhdessä uuden tiimin kanssa vaatii täysipainoisen keskittymisen.

- Tämä on minulle suuri unelmien täyttymys. Sopimus tarkoittaa isoa muutosta elämääni, sillä tulevat vuodet teen työtä vakituisesti moottoriurheilun parissa, työskennellen huippuammattilaisten kanssa Walkenhorstilla. Olen nyt saavuttanut etuajassa sen mistä olen jo vuosia haaveillut, Trogen toteaa tyytyväisenä.

Kilpa-autona Trogenilla on 431-hevosvoimainen BMW M4 GT4.

Lähde: Sami-Matti Trogenin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!