Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Kallio palaa tositoimiin - tallipomo tähdentää yhtä asiaa suomalaiskonkarille

19.11.2020 - 17:46:46


KTM:n testikuljettaja Mika Kallio, 38, palaa MotoGP-luokassa tositoimiin, kun kausi pistetään tulevana viikonvaihteena pakettiin Portimaon radalla Portugalissa. Kallio korvaa Red Bull KTM Tech3-tiimissä koronavirusta potevan espanjalaiskuljettaja Iker Lecuonan.

Kallion viimeisestä GP-kisasta on vierähtänyt jo vuosi, joten tiimin taholta ei kasata ylimääräisiä paineita kokeneen suomalaiskuljettajan harteille.

- Meillä ei saa olla liian suuria odotuksia. Kerroin Mikalle, että hänellä ei ole mitään paineita. Nauti vain hetkestä, pidä hauskaa ja ole osa tiimiämme kauden viimeisessä MotoGP-viikonvaihteessa, ranskalainen tallipäällikkö Herve Poncharal painottaa tiimissä tiedotteessa.

Kallio kilpailee Portimaossa kotiyleisön silmäterän, eli suomalaistalli Ajo Motorsportista takavuosilta tutun Miguel Oliveiran rinnalla.

- Mika Kallio ajaa kuitenkin myös tiimissämme, mikä on meille suuri kunnia. Olen seurannut Mikaa monia vuosia. Näimme mitä hän teki 125-kuutoisten luokassa, 250-kuutioisissa, Moto2:ssa ja MotoGP:ssä, Poncharal viittaa Kallion aktiivivuosiin MotoGP-sarjassa.

Poncharal alleviivaa myös Kallion suurta panosta KTM:n MotoGP-pyörän kehitystyössä.

- Hän on ollut vahvasti mukana KTM:n MotoGP-projektissa. Tämä on kuin lapsensa, Poncharal viittaa itävaltalaisvalmistajan pyörään.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!