Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Aki Ajo kiinnitti lajilegendan pojan tiimiinsä - nyt vihjaillaan jo yhä kovemmasta pestistä

21.02.2021 - 22:42:00


Tallipäällikkö Aki Ajon uskotaan tehneen tiimiinsä jälleen kerran loistavan kiinnityksen 22-vuotiaan australialaiskuljettaja Remy Gardnerin hahmossa.

Kyse on MotoGP-legenda Wayne Gardnerin pojasta. Wayne Gardner saavutti vuonna 1987 kuninkuusluokan, eli silloisten 500-kuutioisten maailmanmestaruuden.

Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tiimin kuljettajakaksikon ensi kaudella espanjalaisen Raul Fernandezin kanssa muodostavan Remy Gardnerin odotetaan hänenkin nousevan lähivuosina kovaksi tekijäksi kuninkuusluokassa.

Mestareiden tekijänä mainetta niittäneen Aki Ajon johtamat tiimit ovat rakentaneet viime vuosina portaat suoraan huipulle jalostamalla kuljettajia Moto3- ja Moto2-luokkien kautta KTM:n syömähampaiksi MotoGP:hen mm. portugalilaisen Miguel Oliveiran ja eteläafrikkalaisen Brad Binderin malliin.

KTM:n urheilupomo Pit Beirer on käytännössä vakuuttunut siitä, että Gardner on se seuraava huippukuski, joka puhkeaa täyteen kukkaansa ”Ajon akatemiassa”.

- On tärkeää, että löydämme parhaista parhaat kaverit ja pystymme pitämään heidät Moto2-projektissamme, sillä on selvää, että haluamme nuorten kuljettajiamme nousevan riveissämme jonain päivänä MotoGP-luokkaan. Strategia on erittäin selvä: haluamme kasvaa kuljettajiemme kanssa, Beirer muotoilee Speedcafelle.

Moto2-luokan virallinen testijakso ajetaan Losailin aavikkoradalla Qatarissa 19.-21. maaliskuuta. Sama rata isännöi MotoGP-sarjan avausta viikkoa myöhemmin.

KymiRingillä ajettavan Suomen GP:n päivämäärä on 11. heinäkuuta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!