Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Valentino Rossia houkutellaan autourheilun huippusarjaan: ”Levitämme hänelle punaisen maton”

21.09.2021 - 9:23:00


MotoGP-legenda Valentino Rossi, 42, päättää pitkän ja upean uransa kaksipyöräisten kuninkuussarjassa tähän kauteen. Aikoinaan Ferrarin F1-autoa testannut yhdeksänkertainen maailmanmestari on vahvistanut, että ura jatkuu ainakin jossain muodossa autourheilun puolella. Taistelu ”Tohtorista” on tältä osin jo käynnissä.

Rossi on viihtynyt MotoGP-uransa aikana mainiosti myös ralliauton puikoissa ja poiminut talteen tukun voittoja Monzasta. Plakkarissa on myös kaksi MM-sarjan osakilpailua. Rossin veri vetää kuitenkin nyt enemmän radan puolella myös nelipyöräisellä kilvanajokalustolla.

Entinen F1-kuljettaja ja DTM-sarjan nykyinen pomo Gerhard Berger myöntää jo käyneensä alustavia keskusteluja Rossin kanssa. Rossi olisi valtava vetonaula julkisuutta kaipaavaan DTM-sarjaan.

- Se olisi mahtavaa. Rossi on myös kiinnostunut ja levitämme hänelle punaisen maton. Mutta antaa hänen päättää ensin MotoGP-kausi. Rossi on myös rakentamassa omaa tiimiä MotoGP-luokkaan, Berger toteaa OE24-sivustolla.

Kyse on Rossin omistamasta VR46-tiimistä, joka on kilpaillut tähän mennessä Moto3- ja Moto2-luokissa. VR46-tiimin operatiivisesta toiminnasta on vastannut Rossin luottoystävä ja hän rinnallaan koko MotoGP-uran ollut Alessio “Uccio” Salucci.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!