COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SM-liigaseura teki jatkosopimuksen MM-kultaleijonan kanssa - "Tämä ratkaisu oli helppo tehdä"

17.2.2017 - 16:21:52


Jääkiekon SM-liigassa pelaava Rauman Lukko ja puolustaja Janne Niskala ovat sopineet käyttävänsä sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Raumalaisten kuluvan kauden kapteeni edustaa näin ollen kasvattajaseuraansa myös kaudella 2017-18.

Niskala itse painottaa jatkopäätöksen olleen helppo, korostaen samalla kotikaupungin kiekkoylpeyden edustamisen tärkeyttä.

- Tämä ratkaisu oli helppo tehdä, sillä tiesin itse haluavani pelata Liigaa ja kun pelaan Suomessa niin henkilökohtaisesti näen sen niin, ettei ole muita vaihtoehtoja kuin tehdä se Rauman Lukossa. Ulkomaat eivät olleet tässä vaiheessa itselleni mikään vaihtoehto. Halusin jatkaa pelaamista ja Rauma on siihen tällä hetkellä ainoa oikea paikka, Niskala sanoo Lukon tiedotteessa.

35-vuotias puolustaja palasi pitkän ulkomaankiertueen jälkeen kotiin kesällä 2014 ja on edustanut siitä asti Lukkoa. Kuluvalla kaudella pelaamassaan 38 ottelussa Niskala on kirjauttanut tehopisteet 10+6=16.

184-senttinen ja 91-kiloinen vasemmalta laukova kevään 2011 maailmanmestari muistuttaa, ettei raumalaisten alkukausi mennyt varmasti kenenkään odotusten mukaisesti, mutta kevättä kohti mentäessä joukkue on noussut mukaan taistelemaan pudotuspelipaikasta.

- Alkukausi meni niin kuin meni, eikä siihen voi enää vaikuttaa. Aikamoiselta takamatkalta olemme kuitenkin tulleet jo tähän missä nyt ollaan ja pelejä on sen verran vielä jäljellä, että meillä on kaikki mahdollisuudet mennä pudotuspeleihin, Niskala toteaa.

Lukko pelaa tällä hetkellä käytännössä jo pudotuspelejä, sillä jokainen saavutettu piste nousee suureen arvoon. Seuraavaksi pisteistä taistellaan tulevana lauantaina, kun paikallisvastustaja Porin Ässät saapuu Kivikylän Areenalle vieraaksi.

Sinikeltaisten kapteeni toivookin joukkueen ja yleisön taistelevan tiensä yhdessä pitkälle kevääseen.

- Olemme tiukasti taistelussa mukana ja toivotaan, että kaikki saapuvat otteluihin kannustamaan joukkuetta loppuun asti. Viime matseissa on tullut hyvin voittoja ja hallissa on ollut hyvä meininki ja äänekästä kannustusta. Se kun saadaan jatkumaan, niin taistellaan varmasti tiemme pudotuspeleihin ja saadaan vielä yhdessä hyvä kevät.

Lähde: Lukon tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!