KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

JYP-HPK: Keski-Suomen koneisto hyvin rasvattu

20.3.2017 - 17:20:06


Jääkiekon SM-liigan puolivälierissä HPK haastaa kovakuntoisen JYPin. Pystyykö runkosarjassa hyvää jälkeä tehnyt Kerho laittamaan kapuloita yhden mestarisuosikin rattaisiin?

Asetelmat sarjaan:

Joukkueet lähtevät sarjaan erilaisista tilanteista. Siinä missä HPK takoi tasaisesti tulosta läpi runkosarjan, joutui JYP nousemaan pohjakerroksesta huipulle takaisin.

HPK:n kausi oli kaikille yllätys. HPK:lta ei odotettu mitään, mutta niin vain joukkue kohosi viidenneksi. Nyt runkosarjan sijoituksilla ei ole kuitenkaan enää mitään väliä.

JYPin meno oli joulun jälkeen vakuuttavaa. Joukkue takoi hurjan voittoputken ja luotto päävalmentaja Marko Virtaseen kannatti. Häntä ei syötetty susille, vaan omaan poikaan luotettiin. Michel Miklikin hankinta oli viimeinen silaus. Taitava slovakki pystyy ratkaisemaan otteluita kovalla prosentilla, eikä kokeneiden Juha-Pekka Hytösen ja Jani Tuppuraisen tuomaa voittamisen kulttuuria voi myöskään väheksyä.

Ratkaisun paikat:

HPK on jo voittaja, JYP ei. JYP oli viime keväänä jälleen välierissä, mutta nyt se ei enää riitä. JYPin hyvin rasvattu koneisto tekee kovaa tulosta illasta toiseen. HPK on huomattavasti vähemmän rutinoitunut kovissa paikoissa kuin JYP, missä piilee koko sarjan ratkaisu.

Siinä missä JYP on ollut viime vuodet SM-liigan kestomenestyjä, on HPK:n uusi tuleminen vasta alkanut. Matka on vielä liian alussa.

Arvio: JYPin voittamisen rutiini on liikaa HPK:lle. JYP jatkaa välieriin otteluvoitoin 4-2.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulham nousi Valioliigaan

26.5.2018 21:10:01