COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Juuso Puustinen ja Miika Lahti JYP-paitaan

19.5.2017 - 12:34:04


Juuso Puustinen liittyy JYPiin kahden vuoden sopimuksella, seura tiedotti perjantaina. 29-vuotias rightilta ampuva maalintekijä saapuu Jyväskylään jo heti maanantaina.

- Juuso on todistanut tasonsa tehokkaana liigapelaajana. Laukaisutaito vaikeistakin asennoista sekä ajoitukset maalin lähellä ovat sarjamme eliittiä. JYPin pelitapa tuottaa runsaasti ”juusomaisia kakkostilanteita” vastustajan maalin lähistölle ensimmäisen suorahyökkäystilanteen jälkeen, kertoi JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari seuran tiedotteessa.

Puustinen on aiemmin urallaan pelannut seitsemän kautta Liigaa seuroinaan Blues, HPK sekä viimeisimpänä HIFK. Puustinen on runkosarjaurallaan ylittänyt 300 ottelun, 100 maalin sekä 100 syöttöpisteen rajan.

Keväällä 2017 Puustinen oli playoffseissa liigan toiseksi tehokkain pelaaja tehoin 6+6 (+8) pelaamissaan 13:ssa ottelussa. Lisäksi Puustisella on urallaan neljän kauden kokemus Pohjois-Amerikan kaukaloista. Viimeisin muisto Puustisesta Keski-Suomessa on varmasti menneen kauden pronssipelissä taotut hirmutehot 3+2.

Puustisella on oikeus purkaa JYP-sopimuksensa jälkimmäinen kausi tietyin ehdoin tiettyihin ulkomaisiin liigoihin kesän 2018 aikana.

Miika Lahti palaa JYPiin KHL-seuran Kunlun Red Starsista Kiinasta.

- 30-vuotias Miika joutuu hoitamaan monivuotista lonkkavaivaansa nyt leikkaushoidolla ja emme odota Miikan kantavan jyppinuttua vuoden 2017 puolella, seura tiedotti.

Miika Lahdella on voimassa oleva pelaajasopimus kevääseen 2018 asti ja Miika oli lainalla kaksivuotisen JYP-sopimuksensa ensimmäisen pelikauden ajan Kiinassa ja KHL:ssä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uruguay on menossa lohkovoittoon

25.6.2018 17:33:07