KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-mestari julkisti sopimuksia

19.5.2017 - 17:00:26


Mestiksen SaPKo on solminut tärkeät jatkosopimukset tulevalle kaudelle. Joona Monto ja Teemu Lämsä jatkavat SaPKossa.

22-vuotias Joona Monto tehtaili viime kaudella SaPKossa 47:ssä ottelussa ennen loukkaantumistaan 38 tehopistettä. Pelaajalla on toistaiseksi pelattuna 131 Mestis ja 10 Liigassa ottelua. Joona Monto on iso pala SaPKon tulevan kauden sentteri-osastoa.

Osittain loukkaantumisista viime kaudella kärsinyt 21-vuotias Teemu Lämsä on solminut SaPKon kanssa tulevaa kautta kattavan sopimuksen. Viime kaudella TPS:n ja SaiPan paidassa Liigaa pelannut Lämsä on pelannut toistaiseksi urallaan 48 Liiga- ja 48 Mestis ottelua. SaPKo saa Lämsän mukana joukkueeseen sentteri-laiturin, jonka uskotaan ehjän kauden myötä saavan nostetta uralleen Savonlinnasta!

Uusina kasvoina pässi hyökkäyksessä nähdään 21 -vuotias Lukko -taustainen Matias Lainio ja viime kaudella Rokissa pelannut Ässä- taustainen Mika Huhtasalo.

SaPKon puolustus vahvistuu, kun Pelicans taustainen 21-vuotias Ville Väinölä saapuu Savonlinnaan. Rikkonaisen viime kauden jälkeen lähes kaksikymmentä eri ikäluokkien maaottelua ja 7 Liiga -ottelua pelanneelta Väinölältä on lupa odottaa uudessa ympäristössä läpimurtoa Mestis-tasolle.

Lähde: SaPKon verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palaako Aleksandr Kokko RoPSiin?

22.5.2018 14:13:42