COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yllätysveto: MTV palkkasi Petteri Sihvosen

9.8.2017 - 11:47:44


MTV ja C More ilmoittivat keskiviikkona uudesta asiantuntijatiimistään. Juhani Tammisen ja Hannu Aravirran tilalle tulevat Antti Törmänen ja Petteri Sihvonen. MM-kisojen kommentaattoreina jatkavat Jukka Jalonen ja Karri Kivi.

Sihvonen sai Urheilulehden ja Pafin asiantuntijana niskoilleen aikoinaan kovaakin palautetta. Nyt hän ilmoittaa "luovansa nahkansa uudelleen".

- On hieman vaivaannuttavaa, kun minua yhä joskus kutsutaan "johtavaksi jääkiekkoanalyytikoksi". Kyllä se johtava oli ja meni. Se oli brändäämistä se. Nyt olen liikkeellä asiantuntijana asiapää edellä. Tahdon luoda nahkani. Unohtakaa se Johtava ja kutsukaa jatkossa tuttavallisemmin vaikka Pohtivaksi, jos joku nimi pitää olla. Pyydän saada mahdollisuuden alkaa puhtaalta pöydältä, ilmoittaa Sihvonen MTV:n nettisivuilla.

Elokuun 24. päivänä alkavan CHL-kauden kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut nähdään suorina lähetyksinä C Moren kanavilla ja suoratoistopalvelussa. Lisäksi muutamia otteluita nähdään suorana Subilla.

Antti Törmänen ihmettelee ajoittain käytävää keskustelua CHL:n tasosta.

- Ehkä siinä on vähän nurkkakuntaisuutta mukana. Kun ei tunneta vastustajia niin hyvin, on helpompi vähätellä. Ei meillä IFK:ssa ollut yhtään helppoa CHL-ottelua, ja nyt kun paketti tiivistyy, pelien taso kovenee entisestään, Törmänen kertoo MTV:n tiedotteessa.

Jääkiekon MM-turnaus 4.-20.5. 2018 Tanskassa. Pelikaupungit ovat Kööpenhamina ja Herning. Suomi pelaa alkulohkonsa Herningissä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!