COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liigaseura pääsi plussalle vaikeasta kaudesta huolimatta

11.8.2017 - 14:43:48


Liiga-SaiPa Oy:n tilikausi 2016-2017 päätyi seuran verkkosivujen mukaan voitolliseksi. Tulos oli 192 622 euroa ja yhtiön liikevaihto oli 5 183 770 euroa. SaiPan runkosarjan otteluissa kävi keskimäärin 3052 katsojaa.

Liiga-SaiPa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Tersan mukaan taloudelliseen tulokseen pitää olla vaikean kauden jälkeen tyytyväinen. Päättyneellä tilikaudella positiivinen tulos vaati vaikeita päätöksiä.

Tersan mukaan kevään pelaajasiirrot olivat lopputilikauden tulosnäkymien kannalta erittäin tarpeelliset, mutta ajoituksessa oli epäonnea.

- Joukkue oli näkemyksemme mukaan pelaajakauppojenkin jälkeen iskukykyinen, mutta kukaan ei osannut odottaa kevään kaltaista loukkaantumissumaa, kun 5-6 pelaajaa tippui hetkessä pois, Tersa kommentoi SaiPan sivuilla.

Tersa sanoo joukkueessa tapahtuneiden muutosten tuovan raikkautta tulevalle kaudelle.

- Joukkueessa on paljon potentiaalia. Kisapistossa nähdään varmasti vauhdikasta ja hyökkäävää jääkiekkoa tulevalla kaudella. Pelillinen menestys on aina tavoitteena, säilyttäen samalla taloudelliset toimintaedellytykset, Tersa sanoo.

- Kuten aiemminkin positiivisten tulosten jälkeen, haluan kiittää organisaatiota aina valmentajista, huollosta ja pelaajista toimistoväkeen hyvästä työstä. Erityisesti haluan kiittää kannattajia ja yhteistyökumppaneita, jotka ovat jälleen tulevaa kautta ajatellen osoittaneet tukensa ja luottamuksensa seuraa kohtaan, Tersa toteaa.

Lähde: SaiPan verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luis Suarez iski Uruguayn johtoon

20.6.2018 18:57:02