COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tapparan huippuhankinta iloitsi murskavoitosta - "Hyvällä matkalla"

12.8.2017 - 08:34:43


Liigan hallitseva mestari Tappara nuiji eilen Tampere Cupissa Ilveksen maalein 5-1. KooKoosta hankittu maajoukkuepuolustaja Mikko Lehtonen vakuutti heti kirvesrinnoissa tehden muun muassa maalin.

Viime kaudella KooKoossa tehot 6+19=25 kerännyt näki perjantain esityksessä positiivisiakin asioita alkukankeudesta huolimatta.

– Oli pelissä hyviä asioita paljon, sitä mitä ollaan sovittu ja harjoiteltu tässä pari viikkoa. Hyvä, että niitä saatiin näkyviin. Ei se nyt valmista vielä ole, mutta ollaan hyvällä matkalla, Lehtonen analysoi seuran verkkosivuilla.

Omaan pelaamiseen Lehtonen oli olosuhteet huomioiden tyytyväinen.

– Hyvältä tuntui, yllättävänkin hyvältä. Ekassa pelissä on aina vähän omia haasteitaan, mutta hyvältä tuntui ihan kokonaisvaltaisesti. Kiva, että pääsi maalin makuunkin, se on tietysti se suola mitä tykkää tehdä.

Tappara kohtaa tänään kello 14 alkaen HIFK:n turnauksen finaalissa.

– Aika äkkiä tulee peli. IFK:n kanssa varmasti saadaan hyvä matsi aikaan. Mitään yksittäisiä parannettavia asioita ei sillä lailla ole, mutta yritetään viedä kokonaisvaltaisesti peliä siihen suuntaan mihin halutaan sen menevän, totesi Lehtonen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!