COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liigassa tänään kuuden ottelun kierros – saako HPK:n karmea putki jatkoa?

13.10.2017 - 14:56:39


Jääkiekkoliigassa pelataan tänään kuusi ottelua: HPK-Sport, Jukurit-Lukko, JYP-Ässät, KalPa-KooKoo, Pelicans-TPS ja Tappara-Kärpät.

Yksi mielenkiintoisimmista kohtaamisista pelataan Hämeenlinnassa, missä surkeassa putkessa oleva HPK isännöi pirteästi esiintynyt Vaasan Sportia.

HPK:ssa toivottaisiin pikkuhiljaa voittoja – tai edes pisteitä – sillä joukkue on hävinnyt kuusi viimeistä otteluaan varsinaisella peliajalla. Tuona aikana Kerho on tehnyt vain kymmenen maalia ja päästänyt 21 omiin.

HPK lähti tähän kauteen kovin odotuksin, mutta toistaiseksi näytöt ovat jääneet vähiin. Joukkueessa ei ole yksikään pelaaja ylittänyt edes kymmenen tehopisteen rajaa, mikä selittääkin Kerhon tehottomuutta hyvin.

Tällä hetkellä HPK on sarjataulukossa hännillä tasapisteissä KalPan ja Jukurien kanssa.

Otteluun tuo mielenkiintoa myös HPK-kasvatti Joni Tuulolan paluu Hämeenlinnaan. Hän siirtyi täksi kaudeksi Kerhosta peliajan perässä Vaasaan, ja Tuulolan voidaan sanoneen tehneen oikean peliliikkeen: hän on iskenyt Sportissa 13 ottelussa 12 tehopistettä, eli hän on ollut tehokkaampi kuin yksikään HPK:n pelaajista tällä kaudella.

Kierroksen kovin ottelu on ennakkoon Tampereella, missä Tappara isännöi Kärppiä.

Kierroksella riittää myös mielenkiintoisia debytantteja, joista suurinta huomiota herättää TPS:n huippulupaus Olli Juolevi, joka pelaa uransa ensimmäisen liigaottelun Lahdessa. Kotijoukkue Pelicansin riveistä löytyy vanha tuttu Jesse Saarinen, joka tekee seitsemän vuoden tauon jälkeen paluun Pelicans-nuttuun.

Kierros alkaa kello 18.30.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!