KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nuori Leijona ärjyy intoa Kärppien asussa

13.1.2018 - 14:19:02


Liigän kärjessä porskuttavan Kärppien hyökkääjä Rasmus Kupari edusti Suomea vuodenvaihteessa Buffalossa pelatuissa nuorten MM-kisoissa. Hän sai viime torstaina tililleen ensimmäisen liigapelinsä sitten lokakuun. Tänään on luvassa lisää, kun Kärpät kohtaa kotonaan HPK:n.

Keskushyökkääjänä pelaava Kupari on palannut seurajoukkueensa mukaan intoa täynnä. - Kyllähän täälläkin kova tempo on, ja joutuu kaikkensa tekemään, että pärjää. Siellä (MM-kisoissa) oli hieman erilaista, kun oli pienempi kaukalo, niin tilanteet tulivat nopeammin. Varsinkin ne ykkösmaat luistelevat todella kovaa. Mukava kuitenkin palata tänne, ja antaa kaikkensa taas tämän joukkueen eteen, Kupari kertoo Kärppien sivuilla.

Kärpät ja HPK kohtaavat tänään neljännen kerran kuluvalle kaudelle. Keskinäisissä kohtaamisissa vierailijoilla on yliote numeroin 2-1, mutta sarjataulukkoa katsoessa tilanne on toinen. Kärpät pitää siis hallussaan sarjataulukon kärkipaikkaa ja HPK on 13:s.

Kärpät lähtee HPK-otteluun pienillä kokoonpanomuutoksilla. Teemu Kivihalme on sivussa, ja paikan Jani Hakanpään vierellä ottaa Taneli Ronkainen. Seitsemäntenä puolustajana pelaa Aleksi Mäkelä. Nelosketjun keskeltä oman paikkansa ottaa Miska Humaloja. Kolmosketjussa Kuparin ja Otto Karvisen kanssa hyökkää tänään Juha Koivisto.

Kärppien maalilla jatkaa Jussi Rynnäs, ja flunssasta toipunut Veini Vehviläinen on varamaalivahtina.

Lähde: Kärpät


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

14.12.2018 08:23:52