VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:n valmentaja Selin kommentoi voittoa: "Peli oli sekavan oloinen"

16.1.2018 - 23:03:09


HIFK otti tiistaina Helsingissä kaksi pistettä voitettuaan jääkiekon Liigassa Porin Ässät 4-3. Ratkaisu venyi voittolaukauskisaan.

- Peli oli sekavan oloinen ainakin meidän näkövinkkelistä. Ässät oli erittäin vaarallinen ja kova kamppailemaan. Vahva erityisesti tuolla maalin edustoilla. Haastoi meidän maalinedustapelin kyllä aika tylysti, totesi HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

HIFK on onnistunut viime aikoina voittamaan pelejä, mutta pelaaminen on joukkueella ailahdellut.

- Tämä oli vähän jatkumoa meidän viime viikon peleille. Meidän kiekollisessa pelaamisessa on viiveitä. Ei päästy rytmittämään niin kuin haluttiin, mikä tietysti johtui Ässien nopeista lähdöistä myös, Selin totesi.

Selinin mukaan pelissä oli totta kai hyviäkin asioita.

- Hyvää oli kaksi ylivoimamaalia. Tapettiin alivoima. Ja se, että pokka piti loppuun asti tässä tänään. Ensimmäinen voittolaukauskisavoitto oli meille tietysti tärkeä. Tyylikkäästi Nordgen ja Thorell tekivät maalit siihen. Atte koppasi pari kertaa.

- Voitto ja kaksi pistettä on ilman muuta hyvä, mutta torstaille pitää parantaa, Selin jatkoi.

Ässien korkea karvaus tuotti HIFK:lle vaikeuksia.

- Aika monet joukkueet ovat tulleet viime aikoina meitä vastaan tuonne syvälle karvaamaan. Kun Ässät oli tasoittanut, nostivat he karvaustaan. Sen jälkeen oltiin pulassa. Jäätiin kiekon kanssa sinne syviin, Selin arvioi.

Ylivoima näyttää HIFK:lla nyt toimivan.

- Meillä oli monta peliä, ettei saatu ylivoimalla ratkaisua. Vaasassa ratkaistiin sillä. Nyt saatiin etulyöntiä ylivoimamaaleista. Sitä tarvitaan, Selin kiitteli.

HIFK:n sairaslistalla ovat Teemu Eronen, Miro Heiskanen, Henri Tamminen, Thomas Nykopp ja Joonas Rask. Juha-Pekka Haataja on pelikiellossa.

Heiskasta HIFK tarvitsisi varsinkin kipeästi, mutta hänen paluunsa ajankohdasta ei ole tietoa.

- Ei ole tarkkaa päivää, mutta ei varmasti tällä viikolla ainakaan. Eikä muitakaan. Haataja on seuraava, joka tulee pelikiellon jälkeen sitten lauantaina KalPa-peliin, Selin taustoitti poissaolijoiden tilannetta.

Teksti: Otto Palojärvi, Helsingin Jäähalli


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Kärpät riehuu Tampereella

17.1.2019 19:04:48