VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ässien uusi päävalmentaja kertoi arvomaailmastaan: "Ei mene aikaa jaarittelemiseen"

16.1.2018 - 23:10:17


Jääkiekon Liigassa pelaava Porin Ässät vaihtoi viime sunnuntaina päävalmentajaa. Jyrki Aho sai potkut ja hänet korvattiin Mikael Kotkaniemellä, joka oli aiemmin apuvalmentajan roolissa. Kotkaniemi palasi Ässien päävalmentajaksi kahden vuoden tauon jälkeen.

- Onhan se aina haikea hetki, kun tämmöinen juttu päättyy. Mutta tämä on kilpaurheilua, eikä tässä ole kovin kauan aikaa jäädä miettimään. Pelaajatkin ymmärtää sen, että täytyy mennä eteenpäin, vastasi Kotkaniemi kysyttäessä, miten pelaajat ovat ottaneet valmentajavaihdoksen vastaan.

Kotkaniemi painottaa, että eteenpäin on mentävä nopeasti.

- Asiat täytyy käsitellä ja me käsiteltiin ne eilen meidän palaverissa aamulla. Mä kerroin vähän omaa arvomaailmaani ja sitä, mitä tää arki tulee olemaan minun kanssani. Siitä on vaan mentävä eteenpäin. Niin ikävää kuin se onkin, mutta tulosta on päästävä tekemään.

Arvomaailmaansa Kotkaniemi kuvailee seuraavasti:

- Meillä on aikataulutettu arki. Silloin kun on jotain sovittu ja lukee aikataulussa, silloin ne myös alkaa kaikki tapahtumat siellä. Pyritään olemaan mahdollisimman rehellisiä ja käsitellään kaikki kipeät asiat joko joukkueen edessä, tai sitten ne käsitellään yksitellen. Ovi on aina avoinna ja sinne voi myöskin tulla kertomaan.

Kotkaniemi painottaa suorapuheisuuden merkitystä.

- Pääpiirteittäin sellainen rehellinen palaute puolin ja toisin. Jos mä kysyn jotain, haluan rehellisen vastauksen. Haluan itse myös rehellistä palautetta. Silloin ei mene turhaa aikaa turhaan jaaritteluun ja päästään eteenpäin. Ei mene aikaa semmoiseen jaarittelemiseen.

Teksti: Otto Palojärvi, Helsingin Jäähalli


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereilta kova pelaajauutinen

21.1.2019 10:54:44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

21.1.2019 07:21:49