KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK piti rehellisen palaverin - "Ei tässä mikään feikkaaminen auta"

17.2.2018 - 19:55:21


Helsingin IFK palasi lauantaina voittojen tielle jääkiekon SM-liigassa kahden surkean ottelun jälkeen. Mitään riemujuhlaa ei lauantainakaan nähty, mutta kotijoukkue teki kaiken tarvittavan 3-1-voiton eteen HPK:sta.

- Hyvä fiilis jäi. Kahden huonon pelin jälkeen paluu hyvälle tasolle. Kerho oli kyllä tänään pirun sitkeä. Heillä oli kova ja tärkeä peli kanssa. Pistivät meidät kyllä tiukoille. Tänään saimme kuitenkin tarvittavat onnistumiset ja Keke (Kevin Lankinen) pelasi huikeasti maalilla. Siinähän se, HIFK:n kapteeni Lennart Petrell sanoi ottelun jälkeen Sport Contentille.

HIFK:lla on loppukauteen enää yksi tavoite runkosarjan osalta. Pudotuspelien kotietu. Siihen on tällä hetkellä matkaa viisi sarjapistettä.

- Meillä on kuusi peliä jäljellä ja se on ainoa tavoite, mitä meillä enää on. Joka peliin valmistaudumme niin, että me taistellaan kotiedusta. Vähän ollaan vielä perässä. Jos muut voittavat kaikki pelit, niin sitten me ei olla siellä. Kyllä me pidetään kuitenkin huoli siitä, että me annetaan hyvä paine täältä alhaalta. Jos muut meinaavat pitää paikkansa siellä, niin joutuvat kyllä pelaamaan tosi hyvin, Petrell linjasi.

HIFK hävisi ennen HPK-voittoa sekä Pelicansille että Ilvekselle. Ne tappiot tulivat kalliiksi kotietutaistelun kannalta. Petrellin mukaan asia käytiin rehellisesti läpi. Se taso ei riitä.

- Kyllä me aika rehellisesti käytiin ne fiilikset ja pelit läpi. Ihan samalla kaavalla kuin koko kauden ajan. Ei tässä auta mikään feikkaaminen. Tosiasiat on aina käytävä läpi ja opittava niistä. Seitsemän voittopelin jälkeen emme saaneet täyttä latausta Pelicans-peliin. Sen jälkeen oli neljä päivää taukoa, eikä ihan muistettu sitä sitten. Ei saatu sellaista sisuuntumista siitä tappiosta, Petrell sanoi.

- Nyt ollaan kuitenkin takaisin voittojen tiellä ja voimme lähteä hyvillä mielin olympiatauolle, Petrell jatkoi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville), Helsingin jäähalli


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehokas Venäjä murskasi Leijonat

16.12.2018 18:20:25