VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tässä on Sportin uusi päävalmentaja

13.3.2018 - 14:55:40


Sport julkisti tiistaina ensi kauden päävalmentajansa.

Tomek Valtosen tilalle astuu Ari-Pekka Pajuluoma, 41, joka toimii paraikaa Mestiksessä Kokkolan Hermeksen päävalmentajana. Pajuluoma siirtyi Hermeksen päävalmentajaksi kesken meneillään olevan kauden.

Pajuluomalta löytyy pelaaja- ja valmennuskokemusta Sportista. Hän on toiminut seuran edustusjoukkueen apuvalmentajana sekä Mestiksessä että liigassa. Hän on myös toiminut valmennustehtävissä Sportin junioreissa.

- Viime vuosina uusia nuoria valmentajia on noussut esiin Liigassa. Vaasalainen Pajuluoma on tehnyt määrätietoisesti töitä kehittyäkseen valmentajana ja laajentanut omaa osaamistaan muun muassa toimimalla erilaisissa tehtävissä (apuvalmentajana, päävalmentajana ja urheilujohtajana). Haluamme antaa hänelle mahdollisuuden näyttää kyntensä liigaseuran päävalmentajana erittäin haastavassa tilanteessa, toteaa Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen seuran tiedotteessa.

- Ensi kausi on seurallemme todella iso näytön paikka. Nykykiekon vahvan osaamisen lisäksi halusimme päävalmentajaksi henkilön, joka on tottunut toimimaan meidän kokoisessa organisaatiossa ja sitoutuu seuran suunnitelmiin sekä tavoitteisiin. Tässä tilanteessa Pajuluoman isosta kotkasydämestä on varmasti myös suurta apua, jatkaa Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

Pajuluoman sopimus on mallia 1+1. Hänen apunaan tulevat toimimaan Sami Tervonen ja Markku Kyllönen, jotka kuuluivat tällä kaudella Valtosen johtamaan valmennusporukkaan.

https://vaasansport.fi/fi-fi/article/uutinen/ari-pekka-pajuluoma-on-sportin-uusi-paavalmentaja/4465/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Jyrki Jokipakka osui KHL:ssä

17.2.2019 20:01:15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wolves paineli jatkoon FA Cupissa

17.2.2019 17:03:37