VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lukko-maalivahdilla lipsuu Porissa, SaiPa ja Pelicans tasatilanteessa

13.3.2018 - 19:13:55


Jääkiekon Liigan pudotuspelit alkoivat tiistaina. Ensimmäisen kierroksen otteluissa kohtaavat Ässät-Lukko sekä SaiPa-Pelicans.

Ässät sai mainion alun otteluun. Ässät joutui heti ottelun alussa alivoimalle, mutta alku oli silti Lukolle täysi painajainen. Ottelua oli pelattu vasta 00.48, kun Ässät siirtyi 1-0-johtoon. Matti Kuparinen karkasi puolittain läpi alivoimalla ja laukoi vaarattoman näköisesti kohti Lukko-vahti Kaapo Kähköstä. Kähkönen imaisi kiekon nolosti verkkoon ja Isomäki räjähti huutomyrskyyn.

Ässät iski toisen kerran ajassa 11.59. Jarno Kärki pääsi lapioimaan kiekon maalin edestä verkkoon. Syöttöpisteet osumaan saivat Marco Insam ja Jesperi Kotkaniemi.

Lukko-vahti Kaapo Kähkönen oli ajoittain hyvin epävarma ja porilaisyleisö yritti psyykata Kähköstä huutamalla maalivahdin nimeä.

Lappeenrannassa SaiPa ja Pelicans ovat ensimmäisen erän jälkeen tasatilanteessa 1-1. Miska Siikonen vei Pelicansin ajassa 12.11 1-0-johtoon, mutta SaiPa nousi hetkeä myöhemmin. Curtis Hamilton teki SaiPan tasoitusmaalin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereilta kova pelaajauutinen

21.1.2019 10:54:44