VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pekka Virta pettyi karusti ottelun loppuun - "Ei saatu kolmeen minuuttiin edes laukausta!"

13.3.2018 - 22:21:20


Rauman Lukko taipui tiistaina jääkiekon SM-liigan pudotuspeliavauksessa Porin Ässille 1-2-lukemin. Näin Ässät otti pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarjassa 1-0-johdon.

Lukon alku otteluun oli karmea, kun Ässät siirtyi jo alle minuutin pelin jälkeen 1-0-johtoon alivoimalla. Osuman saa ottaa täysin omaan piikkiinsä Lukko-vahti Kaapo Kähkönen.

- Ihan karmaiseva alku taas kerran. Mä kuvittelin jo, että jossain vaiheessa toi osasto vaihtaa jo niin kuin muotoaan. Me ollaan aika monta shokkihoitoa jo saatu ensimmäiseen pariin minuuttiin. Sen seurauksena sitten odotetusti Ässät sai painetta. Ei meillä mitään hätää tuossa pelissä ollut. Kaikki muu menee ihan käsikirjoituksen mukaan, paitsi ne ylivoimat. Se on liian monimutkaista edelleen, Lukon päävalmentaja Pekka Virta harmitteli lehdistötilaisuudessa.

Virtaa jäi harmittamaan ottelun loppu. Siinä Lukko pääsi pelaamaan kaksi minuuttia ylivoimaa ja Virta suunnitteli aikalisän ottamista, mutta sitä ei koskaan tullut. Syykin oli selvä ja kipeä Lukon kannalta.

- Ajatuksena oli se, että ykköskorin miehet saisivat pelata sen kaksi minuuttia ja ottaisi sitten aikalisän siihen väliin ensimmäisen ylivoimaminuutin jälkeen ja molari pois. Mutta ei saatu edes laukausta aikaiseksi sen kolmen minuutin aikana ja katkoa sinne päätyyn. Se jäi vähän vaivaamaan, Virta myönsi.

Ottelusarja jatkuu torstaina Lukon kotihallissa. Kahdella voitolla pääsee jatkoon.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54