NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kiekkoareena: Lukon kausi oli jälleen floppi, Pekka Virta jakoi kovaa kritiikkiä

18.3.2018 - 16:16:37


Rauman Lukon kausi jääkiekon SM-liigassa oli jälleen kerran iso pettymys. Satakunnan paikalliskilpailija Porin Ässät pudotti Lukon pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella suoraan otteluvoitoin 2-0.

Lukko hankki kesken kauden nimekkäitä hankintoja, mutta sekään ei auttanut. Nimekkäät vahvistukset näyttivät vievän Lukkoa jopa väärään suuntaan. Teemu Ramstedt ja Chris VandeVelde olivat kesken kauden tulleista pelaajista ne nimekkäimmät. Lukon päävalmentaja Pekka Virta haluaa muutoksia Lukon pelaajapolitiikkaan.

Lukon pelaajabudjetti on ollut jo vuosikaudet koko sarjan kärkeä, mutta siitä huolimatta seuran ainoa mestaruus on edelleen vuodelta 1963.

- Haluan eroon palkkasoturiajattelusta. En syytä pelaajia, mutta ajatukseni on se, että jos Lukkoon halutaan identiteettiä, ei voi olla palkkasotureita, jotka pelaavat yhden kauden ja jatkavat eteenpäin, Virta lataa Kiekkoareenan haastattelussa.

Virran mukaan Lukko ei ole tällä hetkellä se houkuttelevin vaihtoehto SM-liigassa.

- Jos puhutaan hyvässä iässä olevista pelaajista, emme me ole se ensimmäinen vaihtoehto. Me jäämme jälkeen, kun joku herra soittaa IFK:sta, Kärpistä tai Tapparasta, Virta kritisoi.

Virta kokee, että Lukossa ei kannata koko ajan hokea menestyksestä. Hänen mukaan edellä mainituista syistä johtuen Lukko joutuu maksamaan pelaajista ylihintaa. Virta haluaa jatkossa Lukkoon pelaajia, jotka haluavat todella pelata Lukon puolesta.

Linkki Kiekkoareenan juttuun: http://kiekkoareena.fi/jutut/pekka-virta-haluaa-lukon-paasevan-eroon-palkkasoturiajattelusta-ei-tama-mitaan-liigaporssia-ole


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!