NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liigan floppijoukkue julkaisee tällä viikolla kaksi uutta pelaajasopimusta: "Meidän resurssit sanelevat tiettyjä ehtoja"

21.3.2018 - 15:09:31


Jääkiekkoliigan jumboksi tällä kaudella jäänyt Vaasan Sport julkaisee tällä viikolla kaksi uutta pelaajasopimusta. Sport julkaisee toisen sopimuksen huomenna torstaina ja toisen perjantaina.

Seuran urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä sanoo, että Sport hakee kehityskelpoisia pelaajia, mutta muistuttaa pienen seuran resurssien olevan merkittävä tekijä siirtomarkkinoilla. Näin ollen Sportin uudet tulijat ovat tuskin ainakaan suuren luokan liigatähtiä.

- Olemme hakeneet oikean ikähaarukan pelaajia, sellaisia joilla on vielä selkeästi suunta ja tavoitteet edessäpäin. Toinen tärkeä kriteeri on ollut, että tänne saapuvat pelaajat pystyvät toteuttamaan nykyjääkiekon lainalaisuuksia. Toki meidän resurssit sanelevat tiettyjä ehtoja, joten myös se on vaikuttava tekijä, Jämsä sanoo Sportin verkkosivuilla.

Jämsä sanoo kotkapaitojen pelaajaryhmän olevan hyvällä mallilla, mutta valmis nippu ei ole vielä kyseessä.

- Näillä sopimuksilla pääsemme liikkeeseen, mutta tietysti toivon, että pystymme vielä syksyllä ja kauden mittaan tarvittaessa vahvistamaan joukkuetta.

Ilta-Sanomien mukaan yksi Sportin uusista pelaajista on puolustaja Jyri Niemi, joka pelasi tällä kaudella KooKoossa.

Lue koko juttu täältä: https://vaasansport.fi/fi-fi/article/uutinen/tulevan-kauden-pelaajajulkaisut-alkavat-huomenna/4475/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miika Elomo teki jatkosopimuksen

18.3.2019 13:19:29