VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Miten Ville Niemisen ja Pasi Nurmisen yhteistyö sujuu? – "Meillä on happirikas ja värikäs yhteistyö"

19.4.2018 - 14:07:41


Lahden Pelicans lähtee seuraavaan liigakauteen mielenkiintoisella valmennuksella.

Joukkueen uudeksi päävalmentajaksi tulee Ville Nieminen, joka on toiminut kaksi viime kautta Jukurien apuvalmentajana. Sanavalmiin Niemisen aisaparina Lahdessa toimii Pasi Nurminen, joka on päävalmentajan tavoin iso persoona.

Maineikkaan kaksikon yhteistyöstä tuleekin mitä todennäköisimmin värikästä seurattavaa.

- Tunnen Nupen hyvin. Nupe oli ensimmäinen uudisraivaaja Amerikan päässä suomaisille maalivahdeille. Olimme molemmat vuoden 2002 olympialaisissa. Tiedän sen kokemuksen, näkemyksen ja mahatunteen, mikä hänellä on tästä pelistä ja elämisestä. Uskon, että meillä on happirikas ja jopa värikäs yhteistyö. Meillä on paljon näkemyksiä ja täydennämme varmasti hyvin toisiamme. Mulla on siitä hyvä tunne - ja itse asiassa myös tieto, että näin tulee käymään, Nieminen kertoi Pelicansin verkkosivuilla.

Nieminen antaa kehuja omalle valmennusryhmälleen.

- Meillä on tässä hyvä porukka. Roolit ja työnkuvat ovat hyvinkin selvät. Olemme avokonttori, jonka tärkein tehtävä on auttaa toista. Kaikki tekevät yhteiseen pussiin. Arttu Lipsanen tulee hoitamaan maalivahteja, videoita ja ennen kaikkea joukkueenjohtajan tehtäviä. Tommi Pärmäkoski on oman alansa ammattilainen. Kaikilla on selvät omat roolinsa, ja sen takia me halutaankin, että tämä on avokonttori.

Lue Niemisen koko haastattelu täältä: https://www.pelicans.fi/fi-fi/article/uutinen/nieminen-mulla-on-tasta-hyva-mahatuntuma/3423/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54