VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seura räväytti - hankki Liigasta tutun pakin

22.4.2018 - 20:32:52


Sebastian Moberg siirtyy Mestiksen Hermekseen Espoo Unitedista vuoden mittaisella sopimuksella. Moberg on pelannut kaksi edellistä kautta Espoossa joista jälkimmäinen oli rikkonainen, eikä pelejä kauden aikana kertynyt kuin 7.

Liigassakin 36 pelissä 2+2 tehot tehnyt puolustaja on tuttu HIFK:sta ja Bluesista.

-Upeata päästä Kokkolaan ja pukea Hermes- paita päälle ensikaudella. Innolla odotan jo tulevaa kautta! Aina kun olen pelannut Kokkolassa niin kyllä tunnelma on ollut upea. On ollut hyvä meno päällä ja jatketaan sitä varmasti ensikaudella!

-Tuunasen Janne on tuttu koutsi juniorikausilta Bluesista ja ne vuodet on olleet itselleni ja joukkueelle todella hienoja kaikinpuolin. On mahtavaa taas päästä Jannen kanssa hommiin ja olla tietoinen siitä että saa pelata omilla vahvuuksilla

Moberg pilkkoo omia ja joukkueen tavoitteita hyvin mielin uusi sopimus taskussaan

-Tulevan kauden tavoitteita on tottakai menestyä joukkueena ja mennä pitkälle kevääseen. Tiedän että tämä on Hermeksessä mahdollista ja siksi oli myös helppo tänne tulla. Henkilökohtaisesti on tavoitteena pelata ehjä ja hyvä kausi jonka lisäksi haluan tuoda omaa kiekollista osaamista hyökkäyspäähän. Lisäksi kehittää heikkouksia ja ottaa se seuraava askel uralla eteenpäin.

Lähde: Hermeksen verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!