VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

JYP menettää kaksi huippupelaajaansa KHL-kaukaloihin

23.4.2018 - 16:14:09


Huippukauden JYPissä pelanneet Juuso Puustinen ja Joonas Nättinen ovat ilmoittanut seuralle käyttävänsä pelaajasopimuksessaan olevat optiot purkaa voimassa oleva JYP-sopimus ulkomailla pelaamista varten.

- Molemmilla pelaajilla oli JYPiin saapuessaan hieman lommoa puskurissa, mutta urahaaveet kansainvälisille kentille olivat yhä korkealla. Ne haaveet me silloin keskustelimme ja molemmin puolisella tahdolla myös sitoutimme. Lyhyellä tähtäimellä tämä huippuammattilaisten lähtö uralla eteenpäin on meille iso menetys ja pitkällä tähtäimellä tämä kiistatta vahvistaa JYPin käyntikorttia pelaajan oivana kehittymispaikkana, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari seuran tiedotteessa.

Pelattuaan uransa selkeästi parhaan kauden sekä Liigassa että CHL:ssä, molemmat pelaajat jatkavat uraansa Venäjällä KHL:ssä.

JYP on valmistautunut ennakkoon mahdollisiin ulkomaan optioiden käyttöihin, vahvistaessaan hyökkääjistöään alkuvuoden 2018 aikana. JYPillä on tällä hetkellä 15 sopimuksen alaista hyökkääjäpelaajaa.

- Olemme aavistaneet, että ympäri Eurooppaa pelkästään kovia näyttöjä viime talvena antaneet tehopelaajamme tulevat olemaan zoomauksen alla kaikissa maailman jääkiekkoliigoissa, toteaa Holtari.

Lähde: JYPin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!