NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Uusi askel jännittää Petri Vehasta – ”Ajatus on kypsynyt jo jonkin aikaa”

16.5.2018 - 18:00:11


Maalivahti-ikoni Petri Vehanen myöntää, että uusi valmennuspesti Rauman Lukossa hiukan jännittää.

Jääkiekon Liigassa pelaava Lukko tiedotti keskiviikkona kiinnittäneensä Vehasen maalivahtivalmennuksen tiimiinsä. Vehanen työskentelee Mikael Vuorion aisaparina.

- Ajatus on kypsynyt jo jonkin aikaa. Puhumme ja ajattelemme pelistä “Mikun” kanssa samalla tavalla, joten tämä oli minulle luonnollinen vaihtoehto, Vehanen kertoi Lukon tiedotteessa.

- Olen hyvin tietoinen, että vuosi on lyhyt aika näissä hommissa. Kahden, kolmen vuoden säteellä tuloksia varmaan pitääkin sitten jo tulla näkyviin.

Viimeiset pelikautensa Vehanen vietti Saksan DEL-liigassa, Eisbären Berlinin joukkueessa. Peliuran jälkeenkin jäähallit pysyvät luontaisena elinympäristönä.

- Hallilla tulee varmaan jatkossa vietettyä enemmän aikaa kuin peliuran aikana. Valmennustyö on kokonaisvaltaista omistautumista, jos toki sitä oli myös aktiivipelaaja-aika. Silti nyt on vastuuta myös toisista ihan eri tavalla kuin ennen.

Raumalaissyntyinen Vehanen, 40, pelasi Saksan lisäksi Suomen ja Ruotsin liigoissa sekä KHL:ssä. Palkintokaapista löytyvät muun muassa MM-kulta (2011) ja Gagarin Cupin mestaruus (2010, Ak Bars Kazan).

Peliuran jälkeen Vehanen työskentelee myös Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueen maalivahtivalmentajana.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferrari myönsi munineensa

25.5.2019 21:06:13