NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yllätyssiirto! HIFK kaappasi NHL-lupauksen

22.5.2018 - 11:03:16


Jääkiekkoliigan HIFK on hankkinut uuden maalivahdin.

Seura kertoo verkkosivuillaan kiinnittäneensä Markus Ruusun yksivuotisella sopimuksella. 20-vuotias lahjakkuus on NHL-joukkue Dallas Starsin varaus kesältä 2015.

Ruusu oli viime kaudella JYPin sopimuspelaaja, mutta hän pelasi koko kauden lainasopimuksella muualla. Hän pelasi viime kaudella liigassa Ilveksessä sekä Mestiksessä LeKin ja TUTO:n miehistöissä.

- Markus on nuori ja lupaava maalivahti, joka on ollut ikäluokkansa kärkeä nuorten maajoukkueissa. Me seuraamme aktiivisesti nuoria maalivahteja ja Ruusun lahjakkuus ja harjoitusinto on tunnistettu, kommentoi IFK:n maalivahtivalmentaja Jan Lundell seuran tiedotteessa.

- Minut haluttiin IFK:hon ja sitä ei tarvinnut kauan miettiä. Se merkitsi paljon, että täällä pääsee Suomen parhaaseen maalivahtivalmennukseen. Täällä on paljon kokemusta nuorten maalivahtien kanssa työskentelystä ja tämä on loistava mahdollisuus ottaa seuraava steppi urallani, kommentoi puolestaan Ruusu.

IFK joutui lähteä maalivahtikaupoille, kun Kevin Lankinen solmi hiljattain NHL-sopimuksen Chicago Blackhawksin kanssa.

Ruusun lisäksi HIFK:lla on sopimus Atte Engrenin ja Niilo Halosen kanssa. Halonen tulee pelaamaan lähtökohtaisesti ensi kauden Mestiksessä IFK:n yhteistyöseura Jokipojissa.

Lähde: HIFK:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!